Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Konemara
Jeszcze taki kadr ze swiatlem znalazlem, jakies 10 minut po tym bylo mleko i po zdjeciach......
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/232/dsc9694c.jpg/)
Nikonozaur
15-06-2011, 23:15
Extraklasa.
Master95
15-06-2011, 23:25
Pięknie.
borregaard
15-06-2011, 23:26
Super.
Ładne światło i kolory tylko dlaczego z wody "ktoś" pokazuje środkowy palec ;)
palec jak palec ale na dalszym kamieniu widać wędkarzy a jeszcze dalej drzewo a obok niego również jakiś ludek ;) świetne krasnale ;) ten palec to pewnie przekaz żeby się od nich odczepić ;)
A ja myślę, że mgła po lewej trochę odciąga wzrok od wyspy.
Zartujesz prawda???!
borregaard
16-06-2011, 10:32
Zartujesz prawda???!
Obawiam się,że nie....,ale to pewnie jakiś side focus Kolegę Titusa trapi,do korekty ofc....;) :mrgreen:
krokus66
16-06-2011, 10:59
Dla mnie ta mgła podnosi walory zdjęcia, wnosi niedopowiedzenie i tajemniczość oraz świetnie komponuje z całym obrazem.
Zdjęcia Grzegorza jak zawsze zabójcze.
Ten palec w wodzie, to jest kciuk! Jak widzicie nawet przyroda doceniła Grzegorza i mówi: Tak trzymaj! :roll: Ja oczywiście już dawno tak mówię.
tylko dlaczego z wody "ktoś" pokazuje środkowy palec ;)
Ten palec w wodzie, to jest kciuk! Jak widzicie nawet przyroda doceniła Grzegorza i mówi: Tak trzymaj! :roll: Ja oczywiście już dawno tak mówię.
Panowie. moze ze mna cos nie tak, ale dla mnie to kawal drewna:D:D;):evil:
Ten palec w wodzie, to jest kciuk!
Mnie tam przypomina całkiem innym palec...:lol: no ale nieważne, kolejne kapitalne zdjęcie. :)
ostrytux
16-06-2011, 23:02
Tu podobnie jak u kolegi Rallynitros, troszkę perspektywę bym zmienił uciekając z kamieniem od obicia :)
Mi sie podoba tak jak jest... nawet bardzo :)
Tu podobnie jak u kolegi Rallynitros, troszkę perspektywę bym zmienił uciekając z kamieniem od obicia :)
Niestety, wiem to, najgorsze, ze mam taki kadr, ale bez swiatla.....:)
Nie pasuje mi ta mgła. Ja widzę pustą plamę.
Nie pasuje mi ta mgła. Ja widzę pustą plamę.
Moge zapytac na czym ogladasz?
Zreszta to nie ma sensu, nie rozumiemy sie.......wciaz mam nadzieje ze zartujesz:D
jacekz40
17-06-2011, 11:44
Podoba się bez dwóch zdań, chociaż wcześniejsze kadry, które Grzesiu prezentowałeś mz wygrywają z tą odsłoną :)
Nie żartuję.
Akurat to zdjęcie mi się średnio podoba, właśnie przez tą mgłę. Brakuje mi ciągłości, horyzont się zaczyna po lewej i niknie w burej plamie po prawej.
borregaard
17-06-2011, 11:56
Nie żartuję.
Akurat to zdjęcie mi się średnio podoba, właśnie przez tą mgłę. Brakuje mi ciągłości, horyzont się zaczyna po lewej i niknie w burej plamie po prawej.
OK,troszkę pożartowaliśmy.Oczywiście każdy to widzi inaczej i ma własne zdanie.I tak jest w porządku..:)
Jak najbardziej tak borregaard...
Zazdroszczę tych miejscówek :) Zdjęcie bardzo dobre!
Zazdroszczę tych miejscówek :) Zdjęcie bardzo dobre!
Dzieki:)
evilseed
18-06-2011, 08:45
Zdjęcie rewelacyjne! Bardzo mi się podoba rozmieszczenie elementów w kadrze, no i ta mgła :D