Zobacz pełną wersję : [ Portret ] .
ranbir kapoor
15-06-2011, 23:05
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/831/l1075536m9.jpg/)
grzegorzula
15-06-2011, 23:36
ja tutaj widze pełne emocji zdjecie.super...gratuluje
wywołuje wiele emocji, gratuluję
Świetne ujęcie, masz może więcej z takiej serii?
Kurcze, "." jako temat wątku - wiesz ile mi zajęło by kliknąć w ten temat na tablecie? ;)
Patryk Olczyk
15-06-2011, 23:41
jak obrabiane ?
SWIETNE !!!
CathyNoo
15-06-2011, 23:49
Rewelacja!
ranbir kapoor
16-06-2011, 00:18
Świetne ujęcie, masz może więcej z takiej serii?
ok 700 jeszcze :)
ranbir kapoor
16-06-2011, 00:19
jak obrabiane ?
SWIETNE !!!
nik silver
Fantastyczne zdjęcie. Choć z fantastyką nie ma nic wspólnego, ale chyba bym chciał żeby miało… bo cholernie żal tych dzieciaków.
Proste, a jednak się podoba. A niektórzy tak się męczą i kombinują. :)
Nie lubię podwójnych kresek, ale coś za coś. Tu akurat schodzi to na dalszy plan. Co tam się odbija w oczach? Jakieś przypadkowe doświetlenie, czy coś kombinowałeś?
RomanZWrocławia
16-06-2011, 00:35
Czy możesz powiedzieć coś o okolicznościach powstania zdjęcia? Może coś o dziecku ze zdjęcia? Skąd te ślady (blizny?) na jego brzuchu?
Motorniczy
16-06-2011, 01:02
Czy możesz powiedzieć coś o okolicznościach powstania zdjęcia? Może coś o dziecku ze zdjęcia? Skąd te ślady (blizny?) na jego brzuchu?
Bardzo dobre zdjecie ale z komentarzem zapniesz temat do konca. To wazny i czesto pomijany aspekt przy takich tematach jak ten portret.Pozdro
ranbir kapoor
16-06-2011, 04:53
Malijskie dziecko
Fotka powstala w 55 stopniowym upale u podnoza masywu bandiagara
To nie blizny tylko pomalowany brzuch kreda
RomanZWrocławia
16-06-2011, 08:47
Dzięki.
Teraz nie muszę użalać się nad losem domniemanej ofiary wojen plemiennych, czy rytualnych okaleczeń.
Zdjęcie przypomina te robione przez pierwszych odwiedzających czarny ląd z aparatami. Podoba mi się.
Zdjęcie robi wielki wrażenie, bo rzeczywiście brzuszek wygląda jak po oparzeniach.
Ooo, ja od razu pomyślałem o dziecku ubrudzonym czymś (np. kredą czy wapnem) i zapewne wesołym i rezolutnym. Pewnie za chwilę się szeroko roześmiało i pobiegło dalej.
Może do mnie ostatnio dociera po prostu za dużo tragicznych informacji. W każdym razie - dobrze, że ubrudzone ;) Jak mówi przysłowie "brudne dziecko, to szczęśliwe dziecko" :) Tylko tak trudno to zastosować do dzieci, których się jest rodzicem ;)
Ale to zdjęcie jest plastyczne!!! Mega. można wiedzieć czym robione?
ranbir kapoor
16-06-2011, 12:40
ale to zdjęcie jest plastyczne!!! Mega. Można wiedzieć czym robione?
m9 + 50/1.0