PDA

Zobacz pełną wersję : czy ktoś poświęci chwilę na spisanie słów..?

kruszyna
14-06-2011, 16:40
Witajcie.
czy ktoś obeznany w języku może napisać po angielskiemu co w tym utworze śpiewa wykonawca?
http://w197.wrzuta.pl/audio/7l6yl1PVZvb/dj_mebbe_-_sadiki_-_no_more_pain
Jest ktoś kto potrafiłby wyczuć jakie dokładnie słowa tam padają mieć chwilę i napisać po kolei?
Ew. służę w zamian pomocą odnośnie sprzętu jaki posiadam.

kruszyna
17-06-2011, 18:59
Widzę że raczej ciężko. Nie potrafię rozpisać co on tam śpiewa. Może ktoś się wstydzi bo wszystkiego nie wie to prosił bym tylko o tyle ile potrafi.

velaskez
17-06-2011, 20:44
Nie ciężko. Tylko ci co nie umieją nie robią, a ci co umieją - tym się nie chce. :mrgreen: W ramach ćwiczenia słuchu spisałem co tam jest.

No more. No more pain.Run away. Drive away. Walk away oh baby. You don't have to bear no more pain. Just run away, drive away, walk away oh baby. You don't have to bear no more pain. How many years will you take the abuse, giving it all and end up being used. Oh Child gotta make our decision (?), oh child you need a revelation, oh child seeing you in your situation. In time it'll spread to the next generation. Run away. Drive away. Walk away oh peace (albo please) baby. You don't have to bear no more pain. Run away. Drive away. Walk away oh peace (pleace) baby. You don't have to bear no more pain. Remember you've only got one life, and you're a man who treasures his wife. Hey girl, time to make a decision. Hey girl, focus your attention, cause in the end you will be the one to blame it on, when you cry, or worse if you die. So much love's waiting on the outside, still you're trying to wear your cry. But baby you gotta love yourself. Don't you give up your life for nobody. Run away. Drive away. Walk away oh peace (albo please) baby. You don't have to bear no more pain. Run away. Drive away. Walk away oh peace (pleace) baby. You don't have to bear no more pain. Think of a furture, future girl, you gotta get away now before it's to late your past is already gone, and there's a better life. Make up your mind and....Run away. Drive away. Walk away oh peace (albo please) baby. You don't have to bear no more pain. Run away. Drive away. Walk away oh peace (pleace) baby. You don't have to bear no more pain.

Moje własne odczucie na temat tekstu :D _> "Ale to jest idiotyczne. Po prostu...głęboookieeee, że ach."

kruszyna
18-06-2011, 12:35
Kurde nie wiem jak mam się odwdzięczyć. Póki co dziękuję słowami za słowa i pracę choć niby dla przyjemności:D
A tekst no cóż większość dzisiejszej jest mega głęboka:D
Jeszcze raz dzięki.