Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Monika - Kręgiel 4 rano
Kolejne zdjęcie z pleneru w Kręglu
Warto było wstawać o 4 po 1,5h snu :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.adamprzeniewski.com/forum/kregiel/APE_0676-2_sw.jpg)
Super ! Jakże trafne jest tu powiedzenie "Kto rano wstaje ... " ;)
podoba sie! i to bardzo :)
dobutrex
07-06-2011, 22:58
Szacun za wczesną porę, ale przede wszystkim za dobrą fotę
Nie wiem czy modelka też spała 1,5 godziny ale na zdjęciu tego z pewnością nie widać
Dobra robota
Adam szacun za fote!! mega robota!! nic dodac nic ująć!!
że też u nas nad jeziorami takich rusałek o 4 rano nie ma :( dobre foto :)
norbibxl
07-06-2011, 23:14
szkoda ze nie mozna dodac tej foty do ulubionych ;) swietna robota Adam
daro1980
08-06-2011, 09:49
bardzo fajne ... masz więcej z tego seta ???
że też u nas nad jeziorami takich rusałek o 4 rano nie ma :(
Ja też jeszcze nigdy nie trafiłem na taką rusałkę.
Zdjęcia natomiast bardzo mi się podoba
Teraz rozumiem, że te libacje nad ranem w 107, to nie była zemsta za ubiegłonocną imprezę do białego rana w 106, tylko najzwyczajniej w świecie przygotowania do porannej sesji ;)
Bardzo mi się to zdjęcie podoba, szkoda że ze mnie taki śpioch, bo widzę, że 4 to idealna pora na zdjęcia :)
następnym razem trzeba impreze zaczac o 2giej zeby przez 4tą przeleciec rozpędem i załapać się na takie foty ;)
Adamie - mega respekt, swietne kolory i tonacja, ciekawy kadr - bardzo mi sie podoba.
Modelka, miejsce, światło, moment, obróbka... wszystko się zgrało. Podoba się bardzo.
Świerszcz
08-06-2011, 11:00
Ładne zdjęcie i cień dodaje smaczku, moim zdanie bardzo dobrze zdjęcie, ,odelka też niczego sobie :) A reszte zdjęć czy to tylko jedno przeznaczone dla nas :):):) Pozdrawiam
bardzo fajne ... masz więcej z tego seta ???
No mam :)
trochę brakuje mi czasu na obróbkę, ale pewnie coś na dniach jeszcze na forum wrzucę.
Dzięki za dobre słowa, aż się nie spodziewałem takiego odbioru ;)
Swietna fotka. Bardzo sex-owna modelka. Pieknie wszystko zagralo. Obrabiaj obrabiaj. My tu czekamy :-)
Teraz rozumiem, że te libacje nad ranem w 107, to nie była zemsta za ubiegłonocną imprezę do białego rana w 106, tylko najzwyczajniej w świecie przygotowania do porannej sesji ;)
Bardzo mi się to zdjęcie podoba, szkoda że ze mnie taki śpioch, bo widzę, że 4 to idealna pora na zdjęcia :)
jakie tam przygotowania... trochę imprezowaliśmy i fociliśmy... straciliśmy przez to rachubę czasu, dlatego mieliśmy tylko 1,5 godziny snu. Waldek miał podpiętą rybę i trochę tych wygłupów uwieczniliśmy (kto złapał aparat, ten pstrykał), ale raczej nie są do pokazania ;-)
... i do aktu nie przenieśli?
moje chyba tam wylądują :-P
... i do aktu nie przenieśli?
moje chyba tam wylądują :-P
No to chyba jeszcze nie akt ale resztę to chyba faktycznie tam trzeba wrzucać :)
Bartek - NinoVeron
08-06-2011, 23:48
dla mnie jak najbardziej na TAK!!!!! :)
Zdjęcie ładne, rzeczywiście "kategorycznie" to zdecydowanie glamour (w którym nagie piersi to standard przecież).
Obróbkę wolałbym czystszą, ale nie będę wybrzydzał.
krokus66
09-06-2011, 10:16
Bardzo mi się podoba.
psychopulse
09-06-2011, 10:23
Wow! Miałem iść po kawę ale już nie potrzebuję :D Super fota, niesamowicie podoba mi się pastelowa, malarska miękkość którą udało ci się tutaj uzyskać, fajnie zagrało światło na wodzie. Czekam na więcej :D