Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] San Fran Trzcińsko
ostrytux
05-06-2011, 22:44
Czyli moja ostatnio ulubiona mieścina, a raczej jej fragment ;)
widziana z wysokości 642 m n.p.m.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img146.imageshack.us/img146/5338/rudawy06.jpg)
Pozdrawiam serdecznie.
maniak666
05-06-2011, 22:45
Sadysta:grin:
Świetne foto i jeszcze świetniejszy tytuł.
Pięknie się działo :-) a i tytuł znakomity :-)
Pięknie daje tu światełko, 6:03 wg exifu..., jak to zrobić, żeby wstać aby zdążyć?:)
jacekz40
05-06-2011, 22:56
widziana z wysokości 642 m n.p.m
A nie masz w tym miejscu już zamontowanego wygodnego fotela? :mrgreen:
Można siedzieć godzinami od świtu do zmroku i łowić kolejne kadry.
Bardzo piękne :)
ostrytux
05-06-2011, 22:58
...jak to zrobić, żeby wstać aby zdążyć?:)
Wiesz co, no nie wiem jak to powiedzieć, trzeba po prostu w nocy/rano wstać :)
Dziś też tam byłem i by być u góry o odpowiedniej porze wstałem o 2:15 :)
Osobiście jakoś się przyzwyczaiłem, staram się przez cały rok od czasu do czasu skoczyć gdzieś na wschód, 4-5 godzin snu mi wystarcza, niemniej odsypiam zawsze trochę po powrocie :)
Radość dla ducha, oczu, uszu i ciała bezcenna - ale uwaga to uzależnia tak samo jak faje, alkohol i inne używki :D
Nikonozaur
05-06-2011, 23:01
[...] widziana z wysokości 642 m n.p.m. [...]
Motolotnię zaciągnąłeś? :grin: Bardzo dobra odsłona.
achhh chyba przestane oglądac Twoje zdjecia ;)
Rewelacja!
maniak666
05-06-2011, 23:08
Wiesz co, no nie wiem jak to powiedzieć, trzeba po prostu w nocy/rano wstać :)
Dziś też tam byłem i by być u góry o odpowiedniej porze wstałem o 2:15 :)
Osobiście jakoś się przyzwyczaiłem, staram się przez cały rok od czasu do czasu skoczyć gdzieś na wschód, 4-5 godzin snu mi wystarcza, niemniej odsypiam zawsze trochę po powrocie :)
Radość dla ducha, oczu, uszu i ciała bezcenna - ale uwaga to uzależnia tak samo jak faje, alkohol i inne używki :D
Michał, no my w trójkę o tej godzinie to prawie od dwóch godzin już w samochodzie byliśmy. :roll:
I jaka nagroda? Typowa angielska pogoda. No kurde nie ma sprawiedliwości na tym świecie:grin:
ostrytux
05-06-2011, 23:14
Michał, no my w trójkę o tej godzinie to prawie od dwóch godzin już w samochodzie byliśmy. :roll:
I jaka nagroda? Typowa angielska pogoda. No kurde nie ma sprawiedliwości na tym świecie:grin:
:D jasna sprawa ja dziś też nie poszalałem.
Z drugiej strony nie chciałbyś wiedzieć ile moich wypadów kończy brakiem klapnięcia lustra :D zresztą jak chyba wszystkich trochę więcej się szwendających :)
Niemniej jak nie raz wspominałem ja mam Fun z samych wypraw, jak się coś uda złapać to super jak nie, nie ma tragedii :D
Bartekkw
05-06-2011, 23:19
no i super wyszło - i fot i tytuł. Nie mam pytań :)
Co kolejne to lepsze foto wstawiasz
JaroPienza
05-06-2011, 23:32
Podziwiam i tylko to chciałem napisać. Tylko to jestem w stanie napisać. Pozdrowki
K A P I T A L N E - kłaniam sie nisko ;)
wolnyslimak
06-06-2011, 00:01
Rewelecja. Ta mgiełka poranna jest mocno realistyczna. Piękne kolory z tajemniczym klimatem. Napisałeś o uzależnieniu od umartwiania się wczesnym wstawaniem aby uchwycić piękno poranka. Coś w tym jest serio. Dziwnie później wraca się do miasta o 8 rano....jakiś taki gwar i zgiełk. Piękne zdjęcie.
:D .............jak nie raz wspominałem ja mam Fun z samych wypraw, jak się coś uda złapać to super jak nie, nie ma tragedii :D
... o, to, to :grin:, ... a zdjęcie super!
No i kolejne świetne.Pozdrawiam
Krzycho_64
06-06-2011, 10:30
Jest klimat, gratulacje piękne zdjęcie !!!
Choć ciut topograficznie, to bardzo klimatycznie ;) Gdyby jeszcze mgła spowiła i skryła słupy i auta, to byłoby wręcz magicznie ;) Fantastyczne światło :)
Pozdrawiam.
krzysztofz24
06-06-2011, 15:00
No a ja nie kumam tytulu:-). Ale zdjecie przednie. Wspaniala relacja mgly i swiatla.
Jakub Klimczak
06-06-2011, 15:35
Piękne.
Świetna sprawa w kolejnej odsłonie...Super!