Zobacz pełną wersję : Do wszystkich, którzy mieli fotografa na swoim ślubie prośba wielka :)
hackermuz
04-06-2011, 23:49
Mam prośbę do wszystkich mężów i żon. Potrzebuję odpowiedzi do wywiadu w sprawie zdjęć ślubnych. Jeżeli ktoś brał ślub i miałby czas odpowiedzieć na kilka pytań bardzo proszę o info na PM lub maila
[email protected]
Nie będę zabierał czasu :) Pytania prześlę mailem i odpowiedzi też oczekiwałbym w takiej formie. Z góry dzięki za pomoc wszystkim którzy zareagują na prośbę. Aha liczy się czas :)
hackermuz
05-06-2011, 11:05
Nikt? :/
darkmajin
05-06-2011, 11:38
kolejna ankieta dot. cen już tu był taki wątek do pracy mgr czy tam lic... zadaj pytania tutaj
hackermuz
05-06-2011, 11:51
darkmajin "Błogosławieni, którzy nie mają nic do powiedzenia i milczą" nie wiesz czego dotyczy wywiad to nie krytykuj. Po pierwsze żadna ankieta tylko wywiad dlatego proszę o kontakt przez PM lub na maila to raz. Dwa, nie badam fotografów tylko fotografowanych, konkretnie młode pary którym robiono zdjęcia na ślubie i nie po to, żeby się dowiedzieć ile zapłacili itd. tylko m.in. żeby się dowiedzieć jaką wartość mają dla nich teraz te zdjęcia.
Kasandra
05-06-2011, 13:41
Ja niestety Ci nie pomogę, ale bardzo chętnie bym poznała końcowy efekt Twojej pracy, to b.ciekawy temat wg. mnie.
Ja niestety Ci nie pomogę, ale bardzo chętnie bym poznała końcowy efekt Twojej pracy, to b.ciekawy temat wg. mnie.
Taaaa... ile tych ankiet już tu było? 4? Ile osób, pokazało prace, które były ankietami do nich? Nikt :)
hackermuz
05-06-2011, 14:54
Nie ma problemu mogę potem Ci przesłać pracę całą jak już się obronię. Na razie walczę z drugim rozdziałem więc rozsyłam pytania do wywiadu, żeby to opracować od razu jak skończę to co teraz piszę.
Taaaa... ile tych ankiet już tu było? 4? Ile osób, pokazało prace, które były ankietami do nich? Nikt :)
Jeszcze raz powtarzam to nie jest żadna ankieta tylko wywiad (taki trochę kłamany bo online ;) ) po prostu trzeba mi odpisać na parę pytań otwartych. Nie przeprowadzam sobie badań rynku na forum jeżeli o to Ci chodzi. prz3mo żonkę masz? zdjęcia Ci robiono? jak tak to zamiast pitolić pomógłbyś koledze z forum :)
Jeśli Cię to zainteresuje, to mogę podesłać pytania swoim znajomym, u których fociłam śluby, albo byłam gościem (gościówą ;) ).
Wyślij mi pytania na PW, postaram się odpowiedzieć.
hackermuz
05-06-2011, 15:44
credka, Grzybu poszły PMki, z góry dziękuję za pomoc. Wiem, że pytań kilka jest ale tak czy inaczej mam prośbę aby odpowiadając jak najbardziej się uzewnętrznić.
Odesłane, choć z tym uzewnętrznianiem nie poszło mi najlepiej. Za to masz konkretne odpowiedzi ;)
hackermuz
05-06-2011, 16:00
Widzę :)
Mimo wszystko mam nadzieję, że pomogłem ;)
Możesz i mnie podesłać. Co prawda ślub miałem jakiś kawałek czasu temu, ale jeżeli chodzi o to, o co myślę, że chodzi, to być może pomogę.