Zobacz pełną wersję : Majstersztyk marketingu xD
stachu321
04-06-2011, 10:37
Jeżeli coś takiego zrobią w Polsce, mają mistrza :)
VQ3d3KigPQM
orukqxeWmM0
Bez przesady. Przecież to żadna nowość taki flash mob. Powielanie starych pomysłów to majstersztyk marketingu?
stachu321
04-06-2011, 10:51
Flash mob to delikatnie mówiąc mało powiedziane w porównaniu z tym czymś. Poza tym, majstersztykiem jest zgranie promocji marki z emocjami odbiorców. To najskuteczniejsze narzędzie dotarcia do klienta.
Flash mob to delikatnie mówiąc mało powiedziane w porównaniu z tym czymś. Poza tym, majstersztykiem jest zgranie promocji marki z emocjami odbiorców. To najskuteczniejsze narzędzie dotarcia do klienta.
Bez względu na to ile osób bierze udział 20 czy 1000, to nie zmienia faktu, że jest to flash mob. I jest to mało oryginalny zabieg marketingowy. A czy najskuteczniejszy, to zawsze okazuje się przy podliczaniu rocznego bilansu.;-)
Dla marketingowca wszytko jest fajne jeśli od przedsiębiorcy wyciągnie kasę na projekt, którym będzie mógł chwalić się w swoim portfolio.;)
Rafał_Sz
04-06-2011, 11:48
Prawie do końca oglądania myślałem, że pierwszy filmik to reklama jakiegoś leku psychiatrycznego.
:D
Megazordon
04-06-2011, 23:49
Jak na razie T-Mobile starało się zrobić z czegoś, co nie do końca jest pozytywne, czyli zmiany logo marki Era, coś niesamowitego. "Nadchodzi wyjątkowa chwila" głoszą bilboardy. Dla mnie to wyjątkowa chwila nie jest i wisi mi to, czy będę w Erze, czy w T-Mobile. Tylko ten różowy kolor...