Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Luty 2009, lodka treningowo;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/845/dsc0775i.jpg/)
tofik13pl
02-06-2011, 16:37
Bardzo się podoba, światełko miałeś super.
Sorry....wlasnie zdalem sobie sprawe, ze to luty 2010 byl:D:D:D
ZNasz moje zdanie, bardzo mis ie podoba.
krzysztofz24
02-06-2011, 17:59
Ladnie, ladnie. Dobry detal na podlodze. I tam hen daleko na dalszych planach w glebi jeszcze pieknie sie dzieje.
jacekz40
02-06-2011, 18:31
Dobrze jest, daleki plan extra.
A czemu treningowo? Co nowego ćwiczysz? :)
Treningowo co by z wprawy nie wypasc......grzebie w szufladzie i znajduje perelki:D
Fajne zdjecie ale albo troche za ostro albo kontrast nie jestem zdecydowany .
Fajne zdjecie ale albo troche za ostro albo kontrast nie jestem zdecydowany .
ALbo masz kiepski monitor, bo ja mam gówniany i u mnie tez jest przekontrastowane ale u Grzeska widzialem i wiem ze jest ok.
Fajnie wyszło, bardzo ładnie dzieje się na dalszym planie. :)
mirekvampirek
02-06-2011, 20:08
ALbo masz kiepski monitor, bo ja mam gówniany i u mnie tez jest przekontrastowane ale u Grzeska widzialem i wiem ze jest ok.
moze odrobinke :)
perelka to nie inaczej, choc zaczynam sie przejadac ta miejscowka i jako, ze w irlandii jeszcze nie bylem (czekam az michal mnie zaprosi ;) ) to moje wyobrazenie o nie jest takie ze pelno tam lodek i wszystkie podobne ;)
podobasie, pozdrawiam :-D
perelka to nie inaczej, choc zaczynam sie przejadac ta miejscowka i jako, ze w irlandii jeszcze nie bylem (czekam az michal mnie zaprosi ;) ) to moje wyobrazenie o nie jest takie ze pelno tam lodek i wszystkie podobne ;)
Grzebie w szufladzie, dawno juz nie bylem na lodkach, od czasu wypadu z Klarensem w lutym;) Nie wybieram sie tam w najblizszym czasie......niestety z braku czasu na zdjecia grzebie w szufladzie a takich zdjec mam sporo;)
(czekam az michal mnie zaprosi ;) )
Z chęcią, ale póki co nie mam wolnego pokoju, no chyba ze rozbijesz namiot u mnie w ogródku :)
O której dziś działamy ?
mirekvampirek
02-06-2011, 20:13
greg spoko tak mi sie zartowac zachcialo ;)
loc bede wieczorowa pora :)
Nie mam monitora tylko laptopa , ale w tych zdjeciach co wstawialem nie spotkalem sie zebym zamalo ostrzyl lub za malo kontrastu dawal . Laptopy tez maja dobre matryce :-)
dziwnie mi to leży w kadrze. Z prawej jest akcja z lewej akcji brak, jakoś mała zbalansowany kadr. Poza tym światełko super
Mi się podoba, a tamtego pleneru nie sposób zapomniec :)
Mi się podoba, a tamtego pleneru nie sposób zapomniec :)
Nooo to byl poranek, zaluje, ze nie mialem wtedy filtrow:D
Patrzę , w temacie "lodka". Myślę, pochrzaniło mu się coś i miał to w dziale portrety umieścić. Wchodzę a tu...... Utka :)
Kadr fajny ale jak dla mnie to za bardzo daje po oczach. Trochę jasno. Na tym uwagi zakończono.
Paablitos
02-06-2011, 22:08
Wszystko pieknie i ladnie...
swoja droga ciekaw jestem ile jeszcze bedziecie meczyc temat tej (czy tych) lodek...:D
Wszystko pieknie i ladnie...
swoja droga ciekaw jestem ile jeszcze bedziecie meczyc temat tej (czy tych) lodek...:D
Nie wybieram sie tam przez dlugi czas:D
Ale nie moge powiedziec, ze nie pokaze innych w innym otoczeniu, bo jest jedna miejscowka, kiedys ja juz obfotografowalem, ale wyniki nie byly zadowalajace;)
Jak patrze na to zdjecie to zdecydowanie bede ratowal je innym kadrowaniem, mozliwe, ze kwadrat.....nie chwytalem wczesniej tego kadru bo cos mi nie pasowalo......jest dobrze, ale....
Wszystko mi sie tutaj podoba, bardzo. Poza łódką, mam wrażenie, że świeci.
Wszystko mi sie tutaj podoba, bardzo. Poza łódką, mam wrażenie, że świeci.
Bylo po deszczu, wiec moze swiecic:D;)
Tak to powinno wygladac od poczatku;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/861/dsc0775v2.jpg/)
Motorniczy
03-06-2011, 14:55
Piekne miejsce i bardzo ladnie to ujales.
...jejku ja ja się cieszę że mam ten problem z głowy:-) u mnie wygląda wspaniale.