Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Spannish Point
Witam ;)
1
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img19.imageshack.us/i/mg4411.jpg/)
mirekvampirek
02-06-2011, 01:15
alez piekne miekkie swiatlo dostales na tej miejscowce
podoba sie
pozdrawiam
szkoda, ze nie widze.....blokuja mi serwery:(
Mirek wejdz na fejsa, coś ci pokaze. :D
no i podoba mi sie, jest fajnie mieko ...delikatnie a zarazem groznie! Bdb odslona!
maniak666
02-06-2011, 08:13
no i podoba mi sie, jest fajnie mieko ...delikatnie a zarazem groznie! Bdb odslona!
Pozwole się podpisac.
Bartekkw
02-06-2011, 09:47
Technicznie jest ok
krzysztofz24
02-06-2011, 13:50
Podoba sie. Troche taka "inna" kolorystyka. Fajnie sie to prezentuje. I rozproszone swiatlo tez spoko.
Świetny klimat, bardzo pasuje mi to zdjęcie
grudzinsky
02-06-2011, 16:21
ciemnosc widze...ciemnosc...
Jak dla mnie świetna praca, ten klimat... super.
Lubie takie kolory pastelowe :-)
coach_lodz
02-06-2011, 20:19
bardzo dobre... takie klimatyczno - tajemnicze...
Widze, ze Kolega sie rozbrykał z filterkami i ostro je eksploatuje ;)
No i bardzo ladnie... podobaja mi sie efekty.
grudzinsky
02-06-2011, 21:47
edit:
ok!
przepraszam juz wiecej sie udzielac nie bede
autorowi sie nie spodobalo to usunalem jak pisalem...
Na anglojęzycznym forum widzialem fajną opcje - przy awatarze byla informacja czy pozwala sie na edycje zdjec przez innych czy nie, mysle ze to by sie tutaj tez przydało.
Quakerek
02-06-2011, 21:51
Ale kaszana wyszła... wersja autora zdecydowanie bardziej do mnie przemawia... ale może to i dla tego, że daleki jestem od ingerencji w czyjeś wyobrażenie o danym temacie.
sw.Mikolaju, ale przesadziles z ta wersja......masakra! Nie dziwie sie, ze autor zzielenial:D
grudzinsky
02-06-2011, 22:23
Na anglojęzycznym forum widzialem fajną opcje - przy awatarze byla informacja czy pozwala sie na edycje zdjec przez innych czy nie, mysle ze to by sie tutaj tez przydało.
Locter naucz mnie takiej zajebistej wyczesanej obrobki zdjec...jak to sie robi? czy przed zdjeciem zdejmuje sie dekielek?
przepraszam bardzo, ale ja sie wypisuje z tego forum na bardzo dobre...takiego TWA to na zadnym jeszcze nie spotkalem, a juz kilka przerobilem. tu nic innego poza SUPER, HIPER, PIEKNIE, LADNIE nie mozna napisac...tak wiem temat poruszany milion razy i jak widac nadal nic sie nie zmienilo...
tak wiec zycze jeszcze wiecej ciemnych kadrow i braku swiatla, bo w takich warunkach foci ci sie bardzo dobrze...
Locter naucz mnie takiej zajebistej wyczesanej obrobki zdjec...jak to sie robi? czy przed zdjeciem zdejmuje sie dekielek?
przepraszam bardzo, ale ja sie wypisuje z tego forum na bardzo dobre...takiego TWA to na zadnym jeszcze nie spotkalem, a juz kilka przerobilem. tu nic innego poza SUPER, HIPER, PIEKNIE, LADNIE nie mozna napisac...tak wiem temat poruszany milion razy i jak widac nadal nic sie nie zmienilo...
tak wiec zycze jeszcze wiecej ciemnych kadrow i braku swiatla, bo w takich warunkach foci ci sie bardzo dobrze...
No i Sajonara :D
Super, mroczna odsłona. Dobrze wykorzystane warunki, może troszkę pierwszy plan bym mocniej wyostrzył, ale może. I tak pasuje mi to jakie jest, jedno z lepszych na forum ostatnimi czasy, a jestem praktycznie codziennie i obserwuję poczynania, brawo.