Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Corniglia
Motorniczy
30-05-2011, 23:13
http://img9.imageshack.us/img9/1459/corniglia01forumcopy2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/9/corniglia01forumcopy2.jpg/)
Pozdrawiam :)
Pięknie, nic bardziej sensownego mi do głowy nie przychodzi. Pozdrawiam :)
Ladne, zramki z napisem bym zrezygnowal, fajna kompozycja, szkoda, ze takie male...
JaroPienza
31-05-2011, 00:06
Ladne, zramki z napisem bym zrezygnowal, fajna kompozycja, szkoda, ze takie male...
a i racja
Akurat ramka z napisem dodaje pocztówkowo - wakacyjnego klimatu, jak dla mnie zostaje. ;) Ale potwierdzam, szkoda że takie małe. Przyjemne dla oka. Pozdrawiam :)
Motorniczy
31-05-2011, 00:11
To ma byc pocztowka wlasnie a wiekszego obrazka juz sie nie da bo nie moge edytowac
Bartekkw
31-05-2011, 01:02
No i bardzo fajnie wyszło - tylko większe te foty dawaj !!
maniak666
31-05-2011, 09:43
B. ladna pocztowka. Wieksze by sie niewatpliwie zdaly.
B. ladna pocztowka. Wieksze by sie niewatpliwie zdaly.
Pełna zgoda :-)
Pocztówkowo ale podoba się.Pozdrawiam
Motorniczy
01-06-2011, 16:33
Pocztówkowo ale podoba się.Pozdrawiam
Pocztowki sa super .
Pocztowki sa super .
Nie wszystkie, Twoja - tak:). Robiłeś też zdjęcia na lądzie ? Jeśli tak, to wrzuć. Mało jest fajnych zdjęć w samych miasteczkach Cinque Terre.
Motorniczy
01-06-2011, 18:31
Nie wszystkie, Twoja - tak:). Robiłeś też zdjęcia na lądzie ? Jeśli tak, to wrzuć. Mało jest fajnych zdjęć w samych miasteczkach Cinque Terre.
Bylem tam tylko jeden dzien i zribilem maly rekonesans o czym pisalem pod poprzednim zdjeciem z tego miejsca. Zdjecia z ladu mam i jak cos ukrece to dam znac . Aktualnie ustawiam sie na wyjazd 5 dniowy ale jeszcze nie wiem kiedy i gdzie bo szukam pokoju . Pozdro :)
Zdjecia z ladu mam i jak cos ukrece to dam znac . Aktualnie ustawiam sie na wyjazd 5 dniowy ale jeszcze nie wiem kiedy i gdzie bo szukam pokoju . Pozdro :)
Ukręcaj, ukręcaj bo narobiłeś solidnego apetytu:). Jak już rozpoznasz, co i jak zdjęciowo oraz logistycznie, to się uśmiechnę o wskazówki i porady, bo dla pstrykacza małomiasteczkowych krajobrazów Cinque Terre są rajem. Pozdro:)
(...). Jak już rozpoznasz, co i jak zdjęciowo oraz logistycznie, to się uśmiechnę o wskazówki i porady (...)
Ja również :smile:
Motorniczy
01-06-2011, 21:15
Jak przujedziesz tam to sie spotkamy ja mam do Cinque Terre 3h pociagiem :) bo tam samochodem malo sie da :)
igusiek21
01-06-2011, 21:37
piekny widok!godny podziwu
Bardzo ladnie wylowiles motyw , swietna kompozycja i kolory.