Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Madonna
fotoGRAFIK
30-01-2007, 18:15
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img259.imageshack.us/img259/3685/madonnanar8.jpg)
phantomek
30-01-2007, 21:37
Zdjecie zrobione znanej osobie, i tyle...
Archangel
30-01-2007, 21:47
mnie sie nie podoba jako fotka
a swoja droga to nie lubie jej :)
aczkolwiek pewnie fajna sprawa zrobić zdjećie "gwieździe" ;)
nie dosc ze trzasniete przypadkiem to jeszcze chamsko potraktowane szopem :( i co z tego ze madonna?
Jedyne co w tej fotce rzuca sie w oczy ( i nie koenicznie bym to traktowal jako krytyke )
to ze jednak sa momenty kiedy widac po madonnie ile ma lat;]
Zgadzam się że ten photoshopowy blur to jest kompletnie nie na miejscu na zasadzie ni pies ni wydra. To tak jakby z sesji studyjnej, hahaha....
Ale Ona jest brzydka.
Ja wiem? Normalna kobieta grubo po czterdziestce. Zresztą na 48 lat to ona i tak laska...
A dla mnie jest obleśna. I ta jej stylizacja na młodą kobietę...
Megazordon
31-01-2007, 01:20
I ta jej stylizacja na młodą kobietę...
Każdy chce zachować młodość jak najdłużej.
Każdy chce zachować młodość jak najdłużej.
Im szybciej się zrozumie, że to proces i tak nie unikoniony, tym lepiej dla samego siebie.
yo ona faktycznie brzydka jest :)
Ta ocenianie urody na podstawie fatalnie trzasnietej fotki z fleszem prosto w twarz. Kadr tez niezbyt ani mina nie pochlebna. Jak na swoj wiek wyglada przyzwoicie - przeciez ni bedzie nastoletnia zwiewna nimfa. Oj ludzie :)
Ojej. Madonna jest tak nieuchwytna, że oglądamy ją tylko na tym zdjęciu? ;) Oczywiste jest, że mówmy o całokształcie, a nie tylko o tym zdjęciu. ;)
Bardzo fajne zdjęcie... przypadkowa, ale ciekawa kompozycja z granicą kolorów po skosie, uchwycony ruch (myślę o kolczyku), nie przesłodzone barwy. A Madona na nim zaskakująco ładnie wygląda.
Co bierzesz? Daj trochę... :D
zdjęcie jak zdjęcie bez rewelacji ale tutaj chodzi zapewne o sam fakt "ustrzelenia" takiej gwiazdy
co nie zdaża się codziennie /przynajmniej mi :)/ i podejrzewam że aby zrobic zdjęcie Madonnie
trzeba swoje odstać
pozdrawiam
jakubs bo to miał być żart, nie chamstwo :)
fotoGRAFIK
31-01-2007, 22:47
PS w tym zdjęciu nie ma...
Efekt powstał pewnie przez lekkie zruszenie niedoświetlonej częśći głowy
Nie jest przypadkowe bo robione z boxu reporterskiego na premierze filmu Artur i niewidzialni.
Mam lepsze ale poszły do agencji - po prostu chciałem wstawić zdjęcie Madonny
nie no jasne, fajny z Ciebie facet ;P
Gratuluję możliwości sfotografowania :-) Fotka taka sobie a ta nieostrość z lewej irytująca.
A świstak siedzi i zawija w sreberka...
Ja wiem? Normalna kobieta grubo po czterdziestce. Zresztą na 48 lat to ona i tak laska...
Madonna ma dokładnie tyle lat co moja mama...
a moja mama wygląda tak (http://img118.imageshack.us/img118/5440/mamaom2.jpg)
nieuczesana :mrgreen:
odie83 jesteś niezły ;) i Twoja Mama też :) i ma fajnego syna
jak zwykle wszyscy o moim bracie, a o mnie nic :(
jesteśmy takim miłym forum a tak zjechaliśmy Madonnę
może nie znamy sie na muzyce? ;-)
na zdjęciu wygląda na niesympatyczną babę a przecież taką raczej nie jest
ale na pewno jest boginą popu a ja chciałbym być bogiem pop krajobrazów ;-)
Możesz podpowiedzieć nam (mi), JAK "zruszyć" CZĘŚĆ zdjęcia tylko? Bardzo jestem ciekaw i zaraz pognam próbować...
ekonet_pth rozumiem, że nie widziałeś zdjęć, na których włosy poruszają sie szybciej niż twarz
Widziałem i sam nieraz zrobiłem (nawet na kursie u Admina). Pytałem w odniesieniu przede wszystkim do zaprezentowanego nam zdjęcia. Może zbyt wdaję się w semantykę, ale dla mnie co innego znaczy zdjęcie "zruszone" (domyślam się wtedy, że nieco poruszone), a co innego zdjęcie poruszającego się obiektu. Więc nadal próbuje dociec, o co szło autorowi...
jednak po przyglądnięciu się, stwierdzam, że zdjęcie jest prawdopodobnie mocno podmalowane, choć nie wiem czy jest grzecznie tak twierdzić wbrew słowom Autora...
grzecznie czy nie .. ale mysle ze prawdziwie... co zreszta bardzo latwo daloby sie sprawdzic gdyby autor wrzucil oryginal :) .. ale mysle ze to walka o pietruszke...
Nie jest przypadkowe bo robione z boxu reporterskiego na premierze
to rozumiem wyklucza przypadkowosc??? :D:D:D:D to prawie tak jak robienie Lkami :)
Mam lepsze ale poszły do agencji - po prostu chciałem wstawić zdjęcie Madonny
mi si etylko jedno pytanie nasuwa.. skoro masz lepsze ktore poszly do agencji to po co wrzucasz gorsze? poza tym z tego co wiem zadna agencja nie zabrania pokazywania swego portfolio po publikacji.