Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pstryk o niczym
http://wpk.eltrakon.pl/IMG004%20Pstryk%20o%20niczym.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/IMG004%20Pstryk%20o%20niczym.jpg)
maniak666
26-05-2011, 22:56
Tak jakby znajome. Nie było już?
Ładnie się dzieje w tle. Ożywcza kolorystyka.
;)
Tak jakby znajome. Nie było już?
Pewnie, że było. To jeden z moich Sunbeamów. :D
maniak666
26-05-2011, 23:02
Pewnie, że było. To jeden z moich Sunbeamów. :D
No nie wiem czemu, ale teraz to przypomniał mi się taki jeden stary dośc film "Grumpy Old Men":mrgreen:
Zaczynam się oswajać, przyzwyczajać, żeby nie powiedzieć, że nawet lubić. ;)
No nie wiem czemu, ale teraz to przypomniał mi się taki jeden stary dośc film "Grumpy Old Men":mrgreen:
A kim są tutaj tetrycy? Ja i kto jeszcze? :D
Dziwnie mi się te zdjęcia ogląda. Zaczynałem od Zenitha z zewnętrznym światłomierzem, podgrzewałem sosy grzałką żeby wywołać kolor. Czasem był trafiony film, czasem się nie dogrzało albo przegrzało (albo się piwa nalało przypadkiem do kuwety) i wtedy wychodziły takie zdjęcia. Oczywiście szły do kosza. Już nie wspomnę o dziwnych efektach ruskich obiektywów. A teraz ludzie autentycznie się tym zachwycają. Cóż, dziwny jest ten świat.
Ja! Ja! Weź mnie! ;)
maniak666
26-05-2011, 23:08
Hmmm, ja nie- no może czasem, ale tutaj raczej nie:wink:
Ja! Ja! Weź mnie! ;)
Dwaj zgryźliwi tetrycy - ekonet i wpkx. ;)
pentaksik
27-05-2011, 09:27
Kurde, podoba mi się ten płot!
Fajnie pomalowane tło, jednak zamiast fragmentu ogrodzenia widziałbym tu coś ciekawszego np Dziewicę Orleańską ;)
Przykro mi, ale dziewice wyszły. Może być co najwyżej biały wieloryb.
:)
krokus66
27-05-2011, 18:09
Ja! Ja! Weź mnie! ;)
Ja też, ja też chcę w tak zacnym gronie. Póki jest jeszcze wolne miejsce. Oni są niesamowici ale jednak dla mnie niedościgłym wzorem był i pozostanie niezapomniany Onufry herbu Wczele.
borregaard
27-05-2011, 20:48
Wojtku..."kaszanka"....kolor,temat....;)
Wojtku..."kaszanka"....kolor,temat....;)
Andrzeju, "Pstryk o niczym albo kaszanka"? :D
borregaard
27-05-2011, 20:53
A jak tam sobie Waszmość winszujesz....;):)
Nikonozaur
27-05-2011, 21:21
[...] "Pstryk o niczym albo kaszanka"? :D
Stawiam na pierwsze, nie jestem głodny. ;)
jacek.gold
27-05-2011, 21:26
zacnie się w tle dzieje choć dziewice mogły by wrócić ;)
zacnie się w tle dzieje choć dziewice mogły by wrócić ;)
A były w ogóle? Widział kto jeszcze takie zwierzątka? ;)
A były w ogóle? Widział kto jeszcze takie zwierzątka? ;)
Może w noc Kupały, odziane w kwiaty paproci...
krokus66
28-05-2011, 09:53
Może w noc Kupały, odziane w kwiaty paproci...
Jeśli w noc Kupały, to tylko na początku. Pamiętasz przecież Wojtku co się wtedy wyprawiało? Fakt, że byliśmy obaj zalani, ale to że dzisiaj żadnej nie uświadczysz, to przede wszystkim Twoja zasługa oraz, że tak im się to spodobało. Nie ukrywam, że podglądałem i trochę się od Ciebie nauczyłem.
Jeśli w noc Kupały, to tylko na początku. Pamiętasz przecież Wojtku co się wtedy wyprawiało? Fakt, że byliśmy obaj zalani, ale to że dzisiaj żadnej nie uświadczysz, to przede wszystkim Twoja zasługa oraz, że tak im się to spodobało. Nie ukrywam, że podglądałem i trochę się od Ciebie nauczyłem.
Ależ proszę Księdza Proboszcza! Ksiądz myli mnie z moim ojcem... Te mszalne Rieslingi... ;)
krokus66
28-05-2011, 10:21
Przecież wiesz doskonale, że w tej zabawie nie mógł uczestniczyć żaden ksiądz.
Przepraszam .... nie sądziłem, że Twoja żona zagląda na to forum. Teraz sobie przypominam, rzeczywiście to był Twój tata.
Coś fajnego pijecie, że jeszcze po 10 rano Was trzyma. ;)
Podzielcie się, nie bądźcie tacy. ;)
krokus66
28-05-2011, 21:44
Tak naprawdę, to ja bez alkoholu lubię i potrafię się bawić.
Strasznie narozrabiałem, słyszałem że za tę noc Kupały wpkx ma dłuższy szlaban na kupno jakiekokolwiek sprzętu.
jacek dr
28-05-2011, 22:40
Bardzo trafiony tytuł! Tylko sie zastanawiam po co gnioty wstawiać na forum? Ciekawy bokeh szkła ,to chyba nie wszystko.
JaroPienza
29-05-2011, 00:31
"Pstryk o niczym" żeby było o czym po... gadać. Taaa chba muszę się wyluzować tak jak Wy .Podrzućcie to co łykacie