Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Cichosza.
maniak666
26-05-2011, 20:59
Pożegnalnie z tej miejscówki
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Zapraszam
Paablitos
26-05-2011, 21:12
No i piekny, spokojny pionik:).
Moze dalbym ciut mniej dolu, zeby zwiekszyc przewage gory. Ale jest gites.
Tak sobie przycialem przesuwajac przegladarka i MZ fajnie tez prezentowalby sie tez kwadrat: dol ciety u gory nad ciemna chmurka (tak by skala by klif byl w mocnym pkcie).
Bardzo ładnie Panie szanowny ;) Choć zastanowił bym się nad wystemplowaniem wszelkich kamyków z plaży, w celu uzyskania absolutnej sterylności kadru.
jacekz40
26-05-2011, 21:22
Bardzo ładnie Panie szanowny ;) Choć zastanowił bym się nad wystemplowaniem wszelkich kamyków z plaży, w celu uzyskania absolutnej sterylności kadru.
dokładnie tak samo pomyślałem :) trochę klikania ale faktycznie mogłoby być korzystniej w odbiorze.
Ale to takie gdybanie co nie zmienia ogólnej oceny, fajnie się ogląda :)
Nikonozaur
26-05-2011, 21:26
Nie mam pretensji do kadru, a tym bardziej do kolorów. ;)
ostrytux
26-05-2011, 21:46
Nie mam pretensji do kadru, a tym bardziej do kolorów. ;)
Ja za Andrzejem :)
zastanowił bym się nad wystemplowaniem wszelkich kamyków z plaży, w celu uzyskania absolutnej sterylności kadru.
No to już by była niezła twórczość własna. Nie przesadzajmy z tymi doskonałościami, świat taki nie jest, a my staramy się go tylko dobrze pokazać. Można czasem coś lekko podciągnąć, ale ... z umiarem.
Kadr bardzo przyjemny.
Rafał_Sz
26-05-2011, 22:06
Spokój, cisza, relaks.
Super!
mirekvampirek
26-05-2011, 22:18
Nie przesadzajmy z tymi doskonałościami, świat taki nie jest, a my staramy się go tylko dobrze pokazać.
temu panu postawie piwko za to stwierdzenie.
maniak mowiles ze nic nie masz z tamtej plazy oszukancu ;) a powiem ci ze te kadry widza mi sie bardziej niz te z klifowego luku z podloga
pozdrawiam
ps ja proboje ale to jest takie na sile, naprawde musze miec do tego wene, bo inaczej bedzie jak z tym balonem ;)
maniak666
26-05-2011, 22:29
maniak mowiles ze nic nie masz z tamtej plazy oszukancu ;) a powiem ci ze te kadry widza mi sie bardziej niz te z klifowego luku z podloga
pozdrawiam
ps ja proboje ale to jest takie na sile, naprawde musze miec do tego wene, bo inaczej bedzie jak z tym balonem ;)
Wiesz jak było rozpaczliwie. Jak odleżały, to cos tam wygmerałem, a potem to już poszło.
Trzymam za słowo, kiedyś może Ci przypomnę. :-)
maniak666
26-05-2011, 23:06
Ja też stawiam:-)
Tym bardziej że kolokwium z używania stempla ciągle nie zaliczone:wink: Wstyd, ale tego ustrojstwa nie jestem się w stanie naumiec.
Kolorystyka tego zdjęcia zapiera dech...
mirekvampirek
26-05-2011, 23:35
dude ;)
jakbys byl kiedy przejazdem daj znac wczesniej na priv to chetnie sie wywiaze
o tak bardzo ładnie jest - gratki :)
jarekf34
27-05-2011, 09:06
Pożegnalnie ??? czyli to już ostatnie...szkoda bo fajne fotki pokazaliście z mirekvampirek z tego miejsca. A fotka spokojna z fajnymi kolorkami, podoba się.
Kolejna bardzo udana odsłona :-)
maniak666
27-05-2011, 12:21
Pożegnalnie ??? czyli to już ostatnie...szkoda bo fajne fotki pokazaliście z mirekvampirek z tego miejsca. A fotka spokojna z fajnymi kolorkami, podoba się.
Mirka to trzeba jeszcze pomolestowac nieco:wink:
Piękne kolory fajny kadr.
Faktycznie kadr i kolor prima sort :).
Kamyczki jak kamyczki, nad morzem napotkać je można ;).
Te białe ja bym jednak schował do kieszeni. Mz zbyt mocno odwracają uwagę.
Myślę, że warto na przyszłość pozbywać się białych obwódek.
Trochę pomarudziłem ;).
maniak666
27-05-2011, 19:42
Paweł, ale ja o tym niezaliczonym kolokwium to jak najbardziej na poważnie:oops:
Paweł, ale ja o tym niezaliczonym kolokwium to jak najbardziej na poważnie:oops:
No to najwyższa pora, aby w sesji poprawkowej podejść jeszcze raz ;).
Nie jest to przecież jakaś skomplikowana operacja ;).
A tak na poważnie, to kamyczki jak już tam były, to niech sobie leżą :).
No, ale obwódek tam przecież nie było ;)?