PDA

Zobacz pełną wersję : Prezydent USA Obama w Irlandii

biegly
23-05-2011, 16:56
Jak utknął (http://youtu.be/mKym-Zi3mOQ) pod ambasadą USA w Dublinie :D

Pozdrawiam.

!AGresT
23-05-2011, 17:19
Zawsze mnie rozwala, jak ogromne przedsięwzięcia wykrzaczają się przez jakąś bzdurę totalną :)
Chociaż rozbicie lądownika na Marsie spowodowane błędem w przeliczaniu metrów na stopy długo pozostanie nie do przebicia.

Do humoru to chyba dac.

TMB
23-05-2011, 17:20
Ktoś może mi wytłumaczyć po kiego zastawili busem auto Obamy? Czyżby obawiali się ataku..czy co:roll: ?
ps. Nigdy tego nie zrozumieć - stac kilka godzin by zobaczyć...jakiegoś obcego prezydenta..eh

biegly
23-05-2011, 18:52
ps. Nigdy tego nie zrozumieć - stac kilka godzin by zobaczyć...jakiegoś obcego prezydenta..eh

Jedni preferują disco polo, a inni rocka :D
Również trzeba zrozumieć ludzi którzy przychodzą zobaczyć obcych prezydentów ;)

Czyżby obawiali się ataku..czy co ?
Hmm, przecież nikt na niego nie poluje ;)

Ogólnie wpadka pod ambasadą :p

eskimos
23-05-2011, 18:56
Ktoś może mi wytłumaczyć po kiego zastawili busem auto Obamy? Czyżby obawiali się ataku..czy co:roll: ?

To Irlandia, maja swoich czubow w dodatku nazwozili sobie kolejnych z krajow muzulmanskich, po akcji z Osama niejednego swedzi reka zeby dostac sie do raju a na takiego nawet snajperzy na dachu nie dzialaja odstraszajaco. W Oslo bylo to samo, na szczescie policja wylapywala z daleka pacyfistow w kominiarkach :wink:

velaskez
23-05-2011, 20:54
Jak się idzie obejrzeć biały dom w D.C. to wystarczy się uważnie porozglądać, żeby zobaczyć, że na każdym dachu siedzą snajperzy ;) Dla nich prezydent jest jak jajko i już;)

jackrabbit
23-05-2011, 21:01
Jak się idzie obejrzeć biały dom w D.C. to wystarczy się uważnie porozglądać, żeby zobaczyć, że na każdym dachu siedzą snajperzy ;) Dla nich prezydent jest jak jajko i już;)

u nas tez nie jest najgorzej. ABW czuwa :mrgreen:

Paablitos
23-05-2011, 22:00
...Dla nich prezydent jest jak jajko i już;)....

I co... siedza, pilnuja zeby nikt nie zbil skorupki i czekaja co sie z tego jajka wykluje?;)

fIlek
23-05-2011, 22:16
Ja tam czekam aż nasi spotterzy upolują np. Marine One :)

velaskez
23-05-2011, 23:34
I co... siedza, pilnuja zeby nikt nie zbil skorupki i czekaja co sie z tego jajka wykluje?;)

Albo się wykluwa reelekcja albo nie :D

Rafał_Sz
24-05-2011, 10:18
Mógł jechać bejcą. :D