PDA

Zobacz pełną wersję : saxo VTS

glenio1985
23-05-2011, 14:27
Wklejam i proszę o parę słów

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/860/miniatura3.jpg/)

audik
23-05-2011, 16:07
....ale co autor miał na myśli ??

glenio1985
23-05-2011, 16:11
...może takiej odpowiedzi się nie spodziewałeś ale pokazanie auta. A co w tym zdjęciu tak zaburza "odbiór" skoro pytasz?

Ryszawiec
23-05-2011, 18:16
hmmmmmmmmmmmmmmm

Sapphiron
23-05-2011, 18:48
....ale co autor miał na myśli ??

A ja zastanawiam się co chciał uzyskać przekopanym balansem bieli...

Borbet
23-05-2011, 21:34
Niestety najwięcej uwagi skupia prawy dolny róg. Wygląda to jak z folderu handlowego firmy C.
Pomijając ten watermark zdjęcie jest nijakie. Brak w nim mocnego punku a delikatnie przechylony horyzont działa w tym momencie jedynie na jego niekorzyść. Obróbka też jakaś taka niezdecydowana.
Suma summarum dla wielu ludzi jest to nadal zwykłe Saxo jakich wiele na drogach, więc jak pokusiłbym się raczej na skupieniu się w detalu. Wskazanie konkretnego kierunku patrzenia, no i obróbkę wybrałbym bardziej kontrastową.
Plus z pewnością za niezamazanie tablic rejestracyjnych :)

jackrabbit
23-05-2011, 21:58
Plus z pewnością za niezamazanie tablic rejestracyjnych :)

ale za to duzy minus za nieudolna zmiane numerow :mrgreen:

glenio1985
23-05-2011, 22:48
jackrabbit numery są akurat autentyczne, ale nie mówi to nic o samym zdjęciu-więc jeśli chcesz napisz coś na temat zdjęcia zamiast doszukiwać się stemplowania tam gdzie go nie ma bo to nic nie wnosi do tematu :) co do balansu bieli i kontrastu jest to zamierzone ale po to wystawiłem zdjęcie pod "opinię publiczną" żeby usłyszeć jak reszta użytkowników to widzi

hubik
23-05-2011, 23:05
Jako siedmioletni użytkownik saxofona, to średnio mi się Twoje zdjęcie widzi. Nie rozumiem idei tej białej góry? Po co? Przez nią przednia szyba wygląda, jakby zamiast szkła, auto miało kawał blachy w kolorze nadwozia. Trochę mało tego VTSa w tym VTSie. Na razie widać jedynie zewnętrzną stylizację i tyle. To była (jest) usportowiona wersja, ale tego tu nie widać.