Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Tunel
Witam i pozdrawiam! :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/815/img024small.jpg/)
tunel jest. genaralnie dosc zwyczajny i raczej obskurny. Nie dostrzegam wybitnych walorów architektonicznych.
Technicznie (poziom cz-b) tez mocno średni.
tunel jest. genaralnie dosc zwyczajny i raczej obskurny. Nie dostrzegam wybitnych walorów architektonicznych.
Coz nie twierdze, ze walory architektoniczne sa wybitne. Tunel jest jaki jest i takim go tam zastalem :) Czy zdjecia w dziale "Architektrura" musza posiadac wybitne walory architektoniczne? Idac tym tokiem mocno bysmy ograniczyli ilosc zdjec przez nas prezentowanych.
Technicznie (poziom cz-b) tez mocno średni.
Hmm, taki efekt dal mi Kodak TMax 100 wywolany w Tetenalu przez 7 min z wywrotkmi co 1 min. Moze trzeba bylo przewracac czesciej koreks dla podbicia kontrastu. Teraz juz za pozno na to :)
Hmm, taki efekt dal mi Kodak TMax 100 wywolany w Tetenalu przez 7 min z wywrotkmi co 1 min. Moze trzeba bylo przewracac czesciej koreks dla podbicia kontrastu. Teraz juz za pozno na to :)
No wow. Skoro analog to musi być super! .... chociaż nie jest.
No wow. Skoro analog to musi być super! .... chociaż nie jest.
To zes sobie pofolgowal, nie ma co...
Coz nie twierdze, ze walory architektoniczne sa wybitne. Tunel jest jaki jest i takim go tam zastalem :) Czy zdjecia w dziale "Architektrura" musza posiadac wybitne walory architektoniczne? Idac tym tokiem mocno bysmy ograniczyli ilosc zdjec przez nas prezentowanych.
Niby nie muszą. Ale z drugiej strony lepiej pokazywac motywy ciekawsze niz zwyczajne.
Mozna podciągnac troche kontast w postprocesie cyfrowym, na materiale zeskanowanym
To zes sobie pofolgowal, nie ma co...
pofolgowala...jak już.