Zobacz pełną wersję : prąd
Tak mnie wlasnie najszlo na refleksje mala.... jak to wszystko p.....e to bedzie po fotografii....po tych wszystkich cudnych desiedemsetkach, cyfrowych hasselbladach nie wspominajac o komputerach.... refleksja nie od czapy bo zostanie nam tylko fotografia analogowa o ile ktos bedzie potrafil wyprodukowac film bez energii napedzjacej maszyny.... bo gromadzenie filmow bez dzialajacej lodowki tez nie za bardzo ma sens...no chyba ze chlodny dolek w ziemi za schronem;)
Znaczy sie komputery i skanery tez nie beda dzialaly i forum tez nie bedzie... kurde chyba czas przesunac wieksze srodki na analogowe zabawy;)
kurde chyba czas przesunac wieksze srodki na analogowe zabawy;)
Raczej na dobrą psychoterapię ;)
norbibxl
20-05-2011, 10:07
Kiedys juz taki jeden z B-stoku spiewal ze nie bedzie niczego :)
Kondziu, dziadek mój kilkadziesiąt lat temu masło trzymał w wiadrze opuszczonym do studni. Tuż nad lustrem wody, było tak zmarznięte, że ciężko było rozsmarować. Zatem problem lodówki jest najłatwiejszy do obejścia.
Wołać można bez prądu, gorzej będzie z przetwarzaniem negatywu. Digitalizacja wymaga bezwzględnie prądu, ale odbitki, hmm...
Zresztą prąd elektryczny nie jest znowu tak trudno wytworzyć.
tak....jeszcze trzeba zainwestowac we wzorzaty sweterek;)
krokus66
20-05-2011, 12:52
Trzeba tylko szybko kupić rower zanim zdrożeje i następnie ułożyć grafik, kto po kim pedałuje. Jeszcze dopilnować aby każdy przykładał się do pracy.
Rafał_Sz
20-05-2011, 13:06
Dopóki będzie benzyna, się nie martwię. Mam agregat. A jak wachy zabraknie, to wynajdę maszynę parową i przejdę do historii jako genialny wynalazca.
:D
A słyszeliście, że w sobotę koniec świata :D
A słyszeliście, że w sobotę koniec świata :D
TAK! Już ustawiłem sie na dzisiejszy wieczór... mam 5 chętnych lasek.
a tak serio to jutro dopiero ma być początek pięciomiesięcznego końca świata
który zakończy sie 21 października :)
Kondziu, dziadek mój kilkadziesiąt lat temu masło trzymał w wiadrze opuszczonym do studni. Tuż nad lustrem wody, było tak zmarznięte, że ciężko było rozsmarować. Zatem problem lodówki jest najłatwiejszy do obejścia.
jak będzie wojna nuklearna, to sposób raczej marny :D
tomwidlak
22-05-2011, 21:18
no wlasnie, dżizys mial wpasc, jednak odwolane ? :D
jarilitmanen
26-05-2011, 14:10
hehe dobry sposób
27-05-2011, 17:37
Czemu miało by nie być prądu?