Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Pani Nutka
http://wpk.eltrakon.pl/IMG016%20Pani%20Nutka.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/IMG016%20Pani%20Nutka.jpg)
Postępujesz jak Goebbels i w końcu doprowadziłeś do tego, że Pani Nutka zaczęła mi się podobać. ale potraktuję tę fotkę jako wypadek przy pracy:D
Motorniczy
18-05-2011, 12:22
Postępujesz jak Goebbels i w końcu doprowadziłeś do tego, że Pani Nutka zaczęła mi się podobać. ale potraktuję tę fotkę jako wypadek przy pracy:D
Normalne zdjecie, co w tym zlego ?
Normalne zdjecie, co w tym zlego ?
No właśnie !
evilseed
18-05-2011, 12:45
Udana praca :) Jak nie przepadam za kotami, tak to zdjęcie mi się podoba :)
... oczywiście Twojej, Ber... io. :D
ja pitole za przeproszeniem..................
.....
.....
....zwykła fota kota na kawałku deski i tak mi się podoba :mrgreen:
WPKX - uwielbiam Twoje kocie foty! :)
tbogdanowicz
18-05-2011, 18:06
Kot wyszedł super, ale (jak dla mnie) prześwity światła w tle z lewej strony są za jasne i przeszkadzają w odbiorze.
Karbulot
18-05-2011, 18:29
Kot fajny i co ważniejsze bez winiety ;) .
Tylko lekko bym ocieplił, odnoszę wrażenie że lekko wpada już w niebieskie odcienie.
... oczywiście Twojej, Ber... io. :D
Może byś tak bez wielokropka, ja z natury już tak mam "że wolę wiedzieć niż domyślać się".
spiritwood
18-05-2011, 21:51
Może byś tak bez wielokropka, ja z natury już tak mam "że wolę wiedzieć niż domyślać się".
Tu się nie ma czego domyślać.
Berio. ;)
Lavrientij Beria. To tak w odpowiedzi na Goebbelsa ;-P
Piękny kot!
a nie to co ten z hasela ... tfu, błękitna krew ;)
spiritwood
18-05-2011, 21:59
Ja w ortodoksach zaraz zainicjuję cykl pt 'nie samym Contaxem człowiek żyje'. To że Mario jest na Krecie nie oznacza, że Hassele odpoczywają. Właśnie skanuję 6 rolek :-P
Właśnie skanuję 6 rolek :-P
No to zostaje nam czekać na wrzuty :)