Zobacz pełną wersję : W temacie gier ("jajeczka" i inne)
marszull
16-05-2011, 23:03
po przeczytaniu posta "co kupic corce"
przypomnialem sobie ze chyba tutaj nie wrzucalem nowego znaleziska
KLIK (http://pica-pic.com/)
milej zabawy ;)
PS Tylko uwaga - wciaga ;)
Vincente
16-05-2011, 23:31
O ja Cię... A właśnie miałem iść spać :) Łezka poleciała.
super:) ostatnio gdzieś na strychu znalazłem oryginał Nintendo, ma chyba ze 30 lat:)
Boskie! A jak miodnie wykonane!!!
Klasa! Ile to sie człowiek nagrał w jajca ;) i widze druga gierka jaką miałem z mostem i kosmonautami też jest :)
Dziękidzięki, już się bałem, że umrę z nudów w pracy ;oP
EKSTRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! I na cholere te Ghz i Mhz, GB, Tera, itp... :):) ale wspomnienia:)
Motorniczy
17-05-2011, 19:11
Sprzedam "jajeczka" stan idealny , kolor jasno-szary , cena 1000 USD :) *
* nowa bateryjka gratis
Pozdrawiam :)
już odgrzałem game boy`a achh te słodkie czasy
Aż korci w związku z tym kupno jakiegoś ZX Spectrum, a najlepiej, ze względu na wspomnienia Timexa........ Ech...
puchbeary
18-05-2011, 20:16
Jak ktoś ma telefon z androidem to jajeczka są w markecie - wyglądają jak żywe :) - nawet tekstura ekranu ma takie charakterystyczne "przebijające" linie ścieżek :). Bomba normalnie.
Odkryłam jajeczka kilka dni temu. Jakoś ciężko się w nie gra. :D
puchbeary
18-05-2011, 20:55
Ojtam... ojtam... :D Wszystkie dzisiejsze srylabajty grafiki to pikuś w porównaniu do szpanu z posiadania jajeczek albo ośmiorniczki 20 lat temu :)
jajeczka są też na iPhonie, szkoda, że pozostałych nie ma... :(
krzysztofz24
18-05-2011, 22:03
Ale ekstra:-). To byl wypas jak chodzilem do podstawowki. Nie wiedzialem ze az tyle tego bylo. Nie chwalac sie;-), to wymiatam w Terminatora:-P.
Motorniczy
18-05-2011, 22:13
Jak ktoś ma telefon z androidem to jajeczka są w markecie - wyglądają jak żywe :) - nawet tekstura ekranu ma takie charakterystyczne "przebijające" linie ścieżek :). Bomba normalnie.
Bo na Androida nie wymysla lepszej grafiki .
puchbeary
18-05-2011, 22:22
Ha Ha Ha zaśmiała się hrabina po francusku ... śtraśnie śmieszne.
co tu duzo mowic... klasyk
dzieki za link.