Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] monotematycznie
StachersDTR
13-05-2011, 15:05
jak w tytule, może i jestem monotematyczny, aaaale....
........ jeszcze jedno pod ocenę:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
ps.
zdjęcie nie leci w prawo- to naturalna pochyłość terenu
maniak666
13-05-2011, 15:18
No i very good- bez winiety:-)
A ze to zolte szalenstwo przez chwile jeno sie pojawia, to co z tego ze monotematycznie.
StachersDTR
13-05-2011, 15:21
bez winiety:-)
czekałem aż ktoś to napisze;)
jacekz40
13-05-2011, 15:23
No i very good- bez winiety:-)
A ze to zolte szalenstwo przez chwile jeno sie pojawia, to co z tego ze monotematycznie.
Stety :mrgreen: w maju tak musi być, żółć nas zalewa :wink:
Świecą trochę po oczach te żółcie. Ale kadr fajny.
Dół fajny, ale niebo za bardzo wygładziłeś :-)
Zdjęcie nawet przyjemne, ale przepały na niebie dają równo po oczach.
dominikpl72
13-05-2011, 21:37
To nachylenie terenu nawet całkiem fajnie wyszło - bo nie wygląda "sztuczne" tylko "naturalnie". Nie wiem czy wyraziłem się zrozumiale - czasami trudno ocenić nachylenie terenu w ograniczonym kadrze bez jednoznacznego punktu odniesienia - tu u Ciebie niby też brak takiego punktu, a jednak to, co widać - wygląda naturalnie (przynajmniej w moim odbiorze) i nadaje kompozycji jakiejś fajnej dynamiki.
StachersDTR
13-05-2011, 23:54
dzieki wszystkim za opinie:)
To nachylenie terenu nawet całkiem fajnie wyszło - bo nie wygląda "sztuczne" tylko "naturalnie". Nie wiem czy wyraziłem się zrozumiale - czasami trudno ocenić nachylenie terenu w ograniczonym kadrze bez jednoznacznego punktu odniesienia - tu u Ciebie niby też brak takiego punktu, a jednak to, co widać - wygląda naturalnie (przynajmniej w moim odbiorze) i nadaje kompozycji jakiejś fajnej dynamiki.
wiem co masz na myśli, i ciesze się że to zauważyłeś:)
evilseed
14-05-2011, 08:20
Bardzo dobre zdjęcie :) Zdecydowanie się podoba.
Ładnie w kadrze no może trochę za bardzo po oczach daje.Pozdrawiam