PDA

Zobacz pełną wersję : The BAT v.5.0 - pytanie

step.tom
10-05-2011, 22:55
Witam
Mam nadzieję, że jeszcze kilku BAtoużywaczy jeszcze tu zostało...
Po aktualizacjo do wersji 5 napotykam się na problem polegający na tym, iż gdy w wiadomości otrzymuję jakiś link to TB nie przekierowuje mnie do niego automatycznie ( tak jak było do tej pory w wersji 4 ) tylko pokazuje się komunikat o nie możności przekierowania/połączenia.
Muszę wtedy skopiować adres i manualnie otworzyć przeglądarkę, i wkleić adres w pasek adresu.
Czy coś się w ustawieniach poprzesuwało czy tak ma być?

Dzięki za pomoc

step.tom
05-06-2011, 20:24
Załatwione.

Banał ;-)

McSimus
08-06-2011, 11:42
Używam ale jeszcze wersji 3.9 (darmowej z KS Eksperta ).

marcinez
09-06-2011, 11:08
Ja również :) szkoda, że więcej już darmowego bata nigdzie nie dali :(

pawulon
09-06-2011, 11:35
Hmmm, trzeba się przesiąć na nowszą wersję. The Bat! jest świetny.

drhardware
09-06-2011, 11:40
hmm, a mozęsz wiećej napisac, co się nadziało? I jak znajdujesz nową wersję? Ja mam jakiegos starszego, kupionego poprzez Skulskiego i nie wiem czy opłaca się aktualizowac. No i baze poczty ok 5 GB :)

step.tom
09-06-2011, 17:11
hmm, a mozęsz wiećej napisac, co się nadziało? I jak znajdujesz nową wersję? Ja mam jakiegos starszego, kupionego poprzez Skulskiego i nie wiem czy opłaca się aktualizowac. No i baze poczty ok 5 GB :)

Oczywiście... Użytkowników TB jest ponoć tu cała masa ale...
Problem tkwił w konfiguracji przeglądarki, a dokładnie FF. ( Trzeba było z zakładce aplikacje odblokować TB ). Z TB pracuję już od wersji 3. Tak więc z zakupem nie ma problemu. Do wersji 4 się uaktualniał samodzielnie a potem trzeba było za 4 i za 5 dopłacić osobno. Ja używam wersję Professional i na inny program pocztowy się nie przesiądę.

Tu masz potrzebne linki... działaj

http://sklep.skulski.pl/advanced_search_result.php?keywords=the+bat&x=0&y=0

.