Zobacz pełną wersję : "Krata" piwa za pomoc w wyborze obiektywu (Rzeszów)
Inki1234
10-05-2011, 19:59
Witam.
Mam do zaoferowania "Kratę" pysznego polskiego piwka za pomoc w doborze dobrej sztuki Tamrona 17-50 do D90 z Accord Foto w Rzeszowie lub innego sklepu. Koledzy, którzy lubią piwko, a dodatkowo znają się na obiektywach, zapraszam do kontaktu na priv.
Ink.
wasilewk
10-05-2011, 20:03
Napisz do Cichego do Poznania. On Ci wybierze z kilku i jeszcze będziesz miał przed wysyłką możliwość wybrania szkła na podstawie wykonanych zdjęć. Oczywiście masz też 10 dni na zwrot bez podania przyczyny.
Pzdr.
W Accord Foto jest tak miła i fachowa obsługa, że taki test zrobisz sobie na miejscu z pomocą właściciela.
podeslalam wiadomość na PW :)
Idź do Accordu, mają zawsze kilka sztuk tych Tamków, a i super cena teraz jest. Obsługa jest bardzo do rzeczy, na pewno Ci pomogą, nie robią problemów z testowaniem, o ile się nie mylę na górze mają jakieś studio i można pstryknąc na spokojnie. Jeśli masz, to weź lapka, obejrzyj zdjęcia od razu na monitorze, przy nich. Ja jestem zadowolony z zakupów u nich.