Zobacz pełną wersję : Nie moge zainstalowac Photoshopa
Sprawa jest taka, mialem PSa na starym dysku którego wywaliłem, ale systemu nie zmienialem - zostal ten jaki byl.
Teraz chce zainstalowac photoshopa na nowym dyskaczu i wywala mi ze "photoshop jest juz zainstalowany"
WYczyscilem rejestr programem CCleaner i dalej dupa. CO robic ?
Sprawa jest taka, mialem PSa na starym dysku którego wywaliłem, ale systemu nie zmienialem - zostal ten jaki byl.
Teraz chce zainstalowac photoshopa na nowym dyskaczu i wywala mi ze "photoshop jest juz zainstalowany"
WYczyscilem rejestr programem CCleaner i dalej dupa. CO robic ?
Wlasnie sobie pomyslalem, probowales go odinstalowac przed nowa instalacja?
Wlasnie sobie pomyslalem, probowales go odinstalowac przed nowa instalacja?
Tak - ale nie dalo sie.
Tak - ale nie dalo sie.
No bo juz za duzo jest namieszane.....jak mowilem przez telefon, nie spotkalem sie z takim probleme, ale obawiam sie, ze bedziesz stawial system od nowa a wtedy zdecyduj sie na kupno SSD;)
Wydaje mi się, że trzeba go było zdezaktywować przed instalacją na nowym dysku.
Wątpię czy CCleaner usunął wszystkie wpisy w tym przypadku. Może spróbuj ręcznie poszukać w rejestrze wszystkiego, co dotyczy Photoshopa. Na początek sprawdź czy są jakieś gałęzie w rodzaju HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Adobe\Photoshop i HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Photoshop i czy usunięcie ich coś pomoże (zrób kopię zapasową rejestru przed usuwaniem czegokolwiek).