Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Droga do HADESU
To taki zaczepny obrazek. Nie wiem nawet czy pasuje do krajobrazów.
Ale wiecie jak to jest - tęsknota za naciśnięciem pstryczka.
1.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/05/img153363_1000-1.jpg
źródło (http://marcin.dobry.pl/zdjecia/img15336-3_1000.jpg)
borregaard
07-05-2011, 10:01
Na jakiej planecie robione...;)?
borregaard
07-05-2011, 10:08
Fajnie mają z tą podwójną gwiazdą....:)
A ile frajdy z fotografowaniem! ;)
Cztery złote godziny!
borregaard
07-05-2011, 10:17
A ile frajdy z fotografowaniem! ;)
Cztery złote godziny!
Super..8-) :grin:
krokus66
07-05-2011, 12:32
Mnie to słońce denerwuje.
To mniejsze czy to większe?
jackrabbit
07-05-2011, 14:16
to planeta Twinsun znana z gry Little Big Adventure
Jacenty Z.
07-05-2011, 22:27
A ta pierwsza brama po lewej, gdzie o ile się nie mylę podstawiają się furgonetki z (pocztowymi) pieniędzmi, nie jest przypadkiem objęta zakazem fotografowania? ;) Brzydkie to nasze miasto z tej strony, mimo dwóch słońc jak na Tatooine ;)
W drugiej bramie po lewej kiedyś był jeden z najstarszych zakładów fotograficznych w Siedlcach. Brama przy nim i przyległe podwórko stanowiły nieformalny skrót do wszystkich szkół koło parku, w tym mojej ;)
sorry, ale ja nic ciekawego w tym kadrze nie widzę :)
Mnie to słońce denerwuje.
Oj! Nie miałem zamiaru nikogo denerwować. Dla mnie to zabawa. Oderwanie na chwilę od szarej rzeczywistości.
to planeta Twinsun znana z gry Little Big Adventure
Gier nie znam. Duże słońce jest prawdziwe, a małe wyszło przypadkiem :)
A ta pierwsza brama po lewej, gdzie o ile się nie mylę podstawiają się furgonetki z (pocztowymi) pieniędzmi, nie jest przypadkiem objęta zakazem fotografowania? ;) Brzydkie to nasze miasto z tej strony, mimo dwóch słońc jak na Tatooine ;)
W drugiej bramie po lewej kiedyś był jeden z najstarszych zakładów fotograficznych w Siedlcach. Brama przy nim i przyległe podwórko stanowiły nieformalny skrót do wszystkich szkół koło parku, w tym mojej ;)
To chyba nie te czasy gdy nawet bramy z ukosa nie można było fotografować. Proszę zobaczyć, że widać odnowione budynki. Wcale tam nie jest tak brzydko. A w pobliżu jest przecież park z pałacem (też odnowionym).