Zobacz pełną wersję : Panie iPanowie - pióra w dłoń
Wiele słyszałem o niekompetencji p. Ani (jakiejś tam) z serwisu Nikona. A to jest taka, a to owaka. Albo dostała awans albo...
Grunt że jest wolne miejsce i jest szansa na wprowadzenie swojego człowieka w gniazdo żmij. Ktoś chętny?
http://www.nikon.pl/tmp/PL/2419865273/3760176746/2327365364/27184057/1366269274/2215133712/491474971/2295102025/1237327324/286500804/924365565/3745308716.pdf
spoglądając na tytuł pomyślałem że temat dotyczy nowego wytworu Apple ;)
Motorniczy
06-05-2011, 21:58
Jak Ci brakuje zmij to idz do lasu lub do ogrodu ZOO .
spoglądając na tytuł pomyślałem że temat dotyczy nowego wytworu Apple ;)
Też tak mi się skojarzyło :)
iPanowie - zabójczo przystojni, zawsze eleganccy, napędzani energią jądrową, wyposażeni w dotykowy interface, stanowią obiekt pożądania dla każdej nowoczesnej kobiety. Dostarczani w komplecie z nadgryzionym jabłkiem. Producent oferuje szeroką gamę płatnych rozszerzeń. Każda właścicielka iPana doceni zalety apletów:
iOpuśćDeskę,
iMisiuWynieśŚmnieci,
iNieRozrzucajBrudnejBielizny,
iNieZasypiajZarazPo.
Niestety prace projektowe nad komplementarnym produktem iPani zostały zawieszone, gdyż wyniki badań rynku dodatkowych aplikacji wykazały, że potencjalni nabywcy są zainteresowani zakupem tylko jednej dodatkowej funkcji:
iMute.
:mrgreen:
iPanowie - zabójczo przystojni, zawsze eleganccy, napędzani energią jądrową, wyposażeni w dotykowy interface, stanowią obiekt pożądania dla każdej nowoczesnej kobiety. Dostarczani w komplecie z nadgryzionym jabłkiem. Producent oferuje szeroką gamę płatnych rozszerzeń. Każda właścicielka iPana doceni zalety apletów:
iOpuśćDeskę,
iMisiuWynieśŚmnieci,
iNieZasypiajZarazPo.
Niestety prace projektowe nad komplementarnym produktem iPani zostały zawieszone, gdyż wyniki badań rynku dodatkowych aplikacji wykazały, że potencjalni nabywcy są zainteresowani zakupem tylko jednej dodatkowej funkcji:
iMute.
heheh spać nie będę mógł...na szczęście mam teraz funkcję IMute
@Kazwita - lubię czytać to, co piszesz :)
chyba mam rozdęte wymagania ale poproszę jeszcze: iPodajpiwo ;)
iOpuśćDeskę,
iMisiuWynieśŚmnieci,
iNieZasypiajZarazPo.
iMute.
zrobiło się wesoło :-)
To miłe, że udało się trafić z off-topikiem :)
Natomiast wracając (na chwilę) do tematu, pewnie podczas rozmowy kwalifikacyjnej chytrze wybadają możliwe związki kandydatów z „wrogimi” środowiskami. Nie mamy szans na umieszczenie swojej „wtyki” w Imperium.
Natomiast wracając (na chwilę) do tematu, pewnie podczas rozmowy kwalifikacyjnej chytrze wybadają możliwe związki kandydatów z „wrogimi” środowiskami. Nie mamy szans na umieszczenie swojej „wtyki” w Imperium.
Forum od dawna ma swoją "wtykę" w "Imperium".
Mozesz przyblizyc temat?!;)
tia... Vadera chyba :mrgreen:
szymonvader
09-05-2011, 22:38
Mój nick nie ma z tym związku;)