Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Garderoba, co jej kowboj zapomniał
pierwsze zdjęcie wrzucane na forum :) wiem, że kadr centralny ale nie szło podejść inaczej, a może raczej - nie miałbym z czego stemplować :P
prostowane wg słupka, ale chyba nadal leci ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img204.imageshack.us/img204/3601/dsc1794vcs.jpg)
sethcracow
06-05-2011, 10:07
Po pierwsze to chyba nie ten dział :) bo architektury to tu niewiele. Po drugie, co do kompozycji - albo duża głębia ostrości i wtedy fajnie jest gdzieś w tle zaakcentować te wozy z tyłu (ale wtedy raczej inny punkt widzenia, niż żabowaty jak tutaj) albo mała głębia ostrości ... ale też z inną kompozycją bo te akcesoria kowbojskie giną w tym całym zdjęciu, a to chyba one miały być tematem przewodnim. To takie moje widzimisię co do tych kadrów :)
dziękuję, następnym razem zrobię tą fotkę korzystając z Twoich rad :)
co do działu to sam nie wiedziałem gdzie to wrzucić... jeżeli któryś z modów uważa, że temat powinien znaleźć się gdzieś indziej, to proszę o przesunięcie.
wypowie się ktoś jeszcze?
Po pierwsze to chyba nie ten dział :) bo architektury to tu niewiele. Po drugie, co do kompozycji - albo duża głębia ostrości i wtedy fajnie jest gdzieś w tle zaakcentować te wozy z tyłu (ale wtedy raczej inny punkt widzenia, niż żabowaty jak tutaj) albo mała głębia ostrości ... ale też z inną kompozycją bo te akcesoria kowbojskie giną w tym całym zdjęciu, a to chyba one miały być tematem przewodnim. To takie moje widzimisię co do tych kadrów :)
Też tak uważam.
login_87
06-05-2011, 10:57
Po pierwsze jak dla mnie brakuje swiatla...
krokus66
09-05-2011, 10:25
Podtrzymuję.