PDA

Zobacz pełną wersję : pompka do opon ... ?

GrzesiekM
04-05-2011, 21:18
różne tu tematy były obgadane, to i ja może zapytam z nieco innej "mańki" ...

* potrzebuję dobrej pomki do oponek ... tak ze 2.5 atm... najchętniej nożna (bo tańsza), ale może znacie jakieś ze sprężarką na 12V? Miałem takie chińske g****, rozsypało mi się po niedługim czasie, a jak zapytałem w sklepie moto, Pan pokazał mi jakąś polską z plastikowym tłokiem... nie wyglądało to solidnie.
Mała być nie musi, byle wydajna była :)

jackrabbit
04-05-2011, 21:34
ja mam i chinska z tesco i taka niebieska drapera. tez nic lepszego nie znalazlem ale poki co to obie dzialaja, kup moze chinczyka i nie wyrzucaj paragonu :)

Art Erie
04-05-2011, 21:37
Ja mam ten spray na przebicia, ale przez trzy lata nie miałem okazji użyć ;) Wie ktoś na ile efektywny jest ten wynalazek?

EDIT

Przepraszam, nie w temacie

jackrabbit
04-05-2011, 21:41
Ja mam ten spray na przebicia, ale przez trzy lata nie miałem okazji użyć ;) Wie ktoś na ile efektywny jest ten wynalazek?

do dupy jest jak dla mnie, nie ma to jak zwykly zapas albo wykupione assistance

Art Erie
04-05-2011, 21:45
Pompki ze sobą nie wożę, koła zresztą też.
GrzesiekM ta pompka to do samochodu, czy do garażu? Bo MZ zbyteczny gadżet; w trasie można dmuchnąć na stacji paliw ( wiem, nie na każdej :( ), a do garażu, to "mały" kompresor.

kZC_
04-05-2011, 21:48
proponuje zbierać na kompressor ^^

GrzesiekM
04-05-2011, 22:01
...pompka do podpompowania Żonkowej cytrynki :) Ona ma do tego lewe rączki ... zatankowanie stanowi problem :( a jak ja wsiądę do jej drobiazgu, to prawie na felgach jadę i cholernie ściąga w lewo :) Na stację mam kawałek i dla prostoty życia taka pompka w domku by sie przydała :)

ASAHI
04-05-2011, 22:09
Kup zwykłą w tesco czy innym markecie na 12V i tyle. Na takie sporadyczne użycie wystarczy. Albo zbieraj na kompresor.
:D