Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Autoportret
http://wpk.eltrakon.pl/L1009530%20Autoportret.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1009530%20Autoportret.jpg)
Nikonozaur
03-05-2011, 11:05
To IQ? :mrgreen:
Świetna fota Wojtku, i świetny pomysł.
Bartekkw
03-05-2011, 12:25
a może wiek ?? ;)
Może ogniskowa?? ;)
Podoba się
To IQ? :mrgreen:
Świetna fota Wojtku, i świetny pomysł.
Nie obrażaj autora i Polaków dla których średnia światowa wynosi 99 ! :grin:
Bartekkw
03-05-2011, 14:37
Nie obrażaj autora i Polaków dla których średnia światowa wynosi 99 ! :grin:
Ale tutaj jest 60+40 =100 ;)
borregaard
03-05-2011, 19:05
Nie prowokujcie Wojtka,bo wyjdzie na autostradę i będzie 130..;) :)
Nie prowokujcie Wojtka,bo wyjdzie na autostradę i będzie 130..;) :)
Raczej 140... ;)
Ale tutaj jest 60+40 =100 ;)
Autor wyraźnie wskzazuje na 60 jeśli tak nie jest, to w takim razie kolejny pstryk do którego trza znowu dorabiać ideoligię :mrgreen:
wpkx nie wypłacisz mi się, spójrz kolego ile następnych postów wygenerował mój post.
Autor wyraźnie wskzazuje na 60 jeśli tak nie jest, to w takim razie kolejny pstryk do którego trza znowu dorabiać ideoligię :mrgreen:
wpkx nie wypłacisz mi się, spójrz kolego ile następnych postów wygenerował mój post.
Jeśli ideoligię, to już może religię? :D
Berciku - jesteś wielkim cwaniakiem - dziś znów nabrałeś pielęgniarza i wyplułeś pigułki.
PS Widzę, że moje IQ wzrosło, ale bez przesady z tymi autostradami - przy 250 i tak odcięcie zapłonu... ;)
Wg mnie podstawą do dyskusji o tym, czy zdjęcie jest dobre, czy nie, jest to, że niesie ono ze sobą jakikolwiek przekaz, albo jego forma jest na przynajmniej jako takim poziomie. Tutaj MZ forma i przekaz są co najmniej wątpliwe.
Może jeszcze w "fotożarcie" uszło by jako tako.
Jeśli ideoligię, to już może religię? :D
Berciku - jesteś wielkim cwaniakiem - dziś znów nabrałeś pielęgniarza i wyplułeś pigułki.
PS Widzę, że moje IQ wzrosło, ale bez przesady z tymi autostradami - przy 250 i tak odcięcie zapłonu... ;)
Miło,że tak błyskawicznie zareagowałeś. Nie odnosisz wrażenia, że poziom wypowiedzi w postach jest wprost proporcjonalny do poziomu uprawianej przez Ciebie fotografii :mrgreen:
Miło,że tak błyskawicznie zareagowałeś. Nie odnosisz wrażenia, że poziom wypowiedzi w postach jest wprost proporcjonalny do poziomu uprawianej przez Ciebie fotografii :mrgreen:
O, znów bercik... Oczywiście, że odnoszę. Co teraz? :D
"Co teraz?"
Teraz Polska...