maaati
01-05-2011, 14:46
Witka. Tak zacznę od krótkiego opisu. Moja przygoda z fotografią zaczęła się od .. robienia zdjęc butom - tak, butom :) Butom sportowym, początkowo tylko swoim, jak najprościej, żeby pokazac obuwie. Teraz zajawka nabrała trochę innego wymiaru, bardziej liczy się zdjęcie niż same buty (chociaż główny temat pozostaje ten sam), z tego względu, że to po prostu lubię. Takich "butomaniaków" jest trochę w kraju i za granicą, zrzeszają nas fora i różne strony. To tak w skrócie.
W tym temacie chciałbym pokazywac coś, czego tutaj na pewno nie było. Mimo, że temat dośc wąski, to ciągle chcę się w tym rozwijac, sam nie do końca wiem czemu. Oczywiście jest to tylko ułamek moich wszystkich zdjęc, bo param się również inną fotografią, ale buty ciągle gdzieś tam są.
Zacznę od dwóch zdjęc, zobaczmy czy ktokolwiek tu zajrzy.
1.
2
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
W tym temacie chciałbym pokazywac coś, czego tutaj na pewno nie było. Mimo, że temat dośc wąski, to ciągle chcę się w tym rozwijac, sam nie do końca wiem czemu. Oczywiście jest to tylko ułamek moich wszystkich zdjęc, bo param się również inną fotografią, ale buty ciągle gdzieś tam są.
Zacznę od dwóch zdjęc, zobaczmy czy ktokolwiek tu zajrzy.
1.
2
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.