PDA

Zobacz pełną wersję : Rugia

Murphy
28-04-2011, 21:11
Witam,
na "łykend" majowy wybieram się na Rugię. Zasadniczo najbardziej porządanym jest kontakt z morzem, ale na wypadek niepogody (hm... w sumie to nie wiem co to niepogoda - ktoś kiedyś powiedział: nie ma złej pogody, jest tylko niewłaściwe ubranie) może ktoś ma pomysły co warte jest zobaczenia i ufotografienia? Za rady serdecznie dziękuję.

felipe
30-04-2011, 10:08
Klify, klify i jeszcze raz klify. Słyszałem, że je coraz bardziej podmywa i że już niedługo będzie z nimi krucho. Można je fotografować z góry( trochę takie górnoboczne fotki )z punktów widokowych, możesz zejść na plażę i choć plaża jest stosunkowo wąska, to też da się zrobić fajne fotki, ale najlepiej zrobić zdjęcia z jakiejś łódki. Ja tam byłem na rowerowej wyprawie i z tego powodu robiłem zdjęcia tylko z góry, ale ktoś bardziej mobilny może zrobić fajne zdjęcia z różnych ustawień. Poza tym Rugia ma także ciekawe portowe miasta, więc jakieś łódki, nabrzeża itp.
Felipe

begi
03-05-2011, 17:05
Samo dotarcie pieszo nad klify jest dosc dlugie i uciazliwe,, bylem dwa lata temu , kiedy zaparkowalem samochod na parkingu zostalo nam do przejscia jeszcze jakies 5 km.,proponuje wykupic wycieczke stateczkiem bedziesz mogl wtedy robic zdjecia od strony morza.