Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zapomniany kadr z Epping Forest
Bartekkw
26-04-2011, 21:17
Foto z szuflady z okresu pobytu w Londku. Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img860.imageshack.us/img860/4827/sciezka1.jpg)
Fajna szuflada, ja na tak
maniak666
26-04-2011, 22:15
Fajna szuflada, ja na tak
Ja też.
Nie ma go już, ścięli, ostał się tylko pniak. Tu jednak mieszkają barbarzyńcy;)
Bartekkw
26-04-2011, 23:33
Nie ma go już, ścięli, ostał się tylko pniak.
Ale jesteś pewien że to właśnie to drzewko ?? ;)
maniak666
26-04-2011, 23:38
Ale jesteś pewien że to właśnie to drzewko ?? ;)
No ręki to sobie uciąc nie dam, ale miejsce jakby znajome. Patrząc na tą ścieżkę obok wydaje się ze to tu. Dużo tam łażę, choc ostatnio zaniedbałem te lasy...
piotrm100
27-04-2011, 00:12
A dokladnie to gdzie to w Epping Forest, bo bywam tam dosc czesto od strony Chingford?
maniak666
27-04-2011, 00:15
Ja tamte strony penetruje od Loughton, Theydon Boys i Epping.
Bartekkw
27-04-2011, 00:28
Ja tamte strony penetruje od Loughton, Theydon Boys i Epping.
To tak jak ja - pamiętam że przy wyjściu z Central line na Theydon po prawej stronie idąc w stronę lasu jest bardzo fajna knajpka tandori ;)
maniak666
27-04-2011, 00:39
To tak jak ja - pamiętam że przy wyjściu z Central line na Theydon po prawej stronie idąc w stronę lasu jest bardzo fajna knajpka tandori ;)
Już mi obrzydło;-)
Ja też.
Nie ma go już, ścięli, ostał się tylko pniak. Tu jednak mieszkają barbarzyńcy;)
Nie zgodzę sie.Tutaj(UK) się dba o stare,półżywe lub zupełnie martwe drzewska.Wszędzie dosłownie stoją i czekają kiedy same się przewrócą.Pózniei pali się takie w kominku...z pietyzmem.Nie przekreślałbym tak łatwo bądz co bądż Kulture z pierwszej ligi liczącą sobie ok 7,5 tyś lat.To raczej w Polsce się wszystko rżnie po linijce obecnie... i to mnie w****..rza.Oczywiście-pasjonaci wszelakiej masci i dziedzin ciężko pracują i są,lecz niknie to,przytłoczone masowym chłamem,na chama serwowanym W Publicznej i radiach ogolno-polskich-ja się pytam?Czy taki organ nie powinien zrezygnować z twarzy komercyjnej zupełnie na rzecz kształtowania zdrowia i spontanicznego poczucie wspulnoty,harmoni,wiedzy i uczuć.Budowania siły narodowej ale i wewnętrznego poczucia własnej wartości.A nie propagandy pseudo sukcesu JOTA w JOTE zjechana marnie ze schematu z zachodu.
Ale i tak zamierzam położyć swoje gnaty w OJCZYŻNIE...
Zaraz zaraz...yyy no chyba że miałeś na myśli ich wygląd nazywając ich barbarzyńcami.Wtedy zgadzam sie po całej linii:-).
Oj o zdjęciu zapomniałem-sorry Bartekkw.Bardzo ładne i ładnie.Ale dla mnie winieta za "cięzka".Ogólnie można sobbie dłużej popatrzeć bo bardzo przyjemnie jest.
maniak666
27-04-2011, 00:52
Nie zgodzę sie.Tutaj(UK) się dba o stare,półżywe lub zupełnie martwe drzewska.Wszędzie dosłownie stoją i czekają kiedy same się przewrócą.Pózniei pali się takie w kominku...z pietyzmem.Nie przekreślałbym tak łatwo bądz co bądż Kulture z pierwszej ligi liczącą sobie ok 7,5 tyś lat.To raczej w Polsce się wszystko rżnie po linijce obecnie... i to mnie w****..rza.Oczywiście-pasjonaci wszelakiej masci i dziedzin ciężko pracują i są,lecz niknie to,przytłoczone masowym chłamem,na chama serwowanym W Publicznej i radiach ogolno-polskich-ja się pytam?Czy taki organ nie powinien zrezygnować z twarzy komercyjnej zupełnie na rzecz kształtowania zdrowia i spontanicznego poczucie wspulnoty,harmoni,wiedzy i uczuć.Budowania siły narodowej ale i wewnętrznego poczucia własnej wartości.A nie propagandy pseudo sukcesu JOTA w JOTE zjechana marnie ze schematu z zachodu.
Ale i tak zamierzam położyć swoje gnaty w OJCZYŻNIE...
Zaraz zaraz...yyy no chyba że miałeś na myśli ich wygląd nazywając ich barbarzyńcami.Wtedy zgadzam sie po całej linii:-).
Oj o zdjęciu zapomniałem-sorry Bartekkw.Bardzo ładne i ładnie.Ale dla mnie winieta za "cięzka".Ogólnie można sobbie dłużej popatrzeć bo bardzo przyjemnie jest.
yyy poniosło Cię chyba trochę;) A wygląd tubylców? Ja tolerancyjny i otwarty do bólu jestem. Chyba że zmysł powonienia jest atakowany.
Sorry za OT.
krzysztofz24
27-04-2011, 13:28
Podoba mi sie mokro-dżdżysty klimat tej fotografi. Kolory tez spoko.
Podoba mi sie mokro-dżdżysty klimat tej fotografi. Kolory tez spoko.
Mam tak jak Krzysztof :).
Ładna i klimatyczna szuflada... yyyy... tzn. fotografia ;)
Podoba mi sie :D