Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Patience ... (Portstewart - Irlandia Polnocna)
Mokry poniedzialek w Irlandii Polnocnej byl raczej suchy , ale nie do konca i nie dla kazdego :)
Wystarczylo sie wybrac nad ocean , ktory byl bardzo wzburzony , postanowilem zrobic kilka zdjec zachodu , lecz nie bylo latwo ..po paru sekundach filtr byl caly mokry , konretna fala , wszedzie strasznie slisko ale udalo sie zrobic cos takiego :
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/71381004359499417764.jpg)
Uzylem tutaj filtra Lee big stopper 3.0 + szara polowka Lee 0,9 (240sekund, f/8 i ISO-100).
Pozdrawiam.
Powiem Ci jedno - potrafisz sprawic, że moje szczena spada na podloge, tak bylo tym razem, gdy zobaczylem ta fote.
Dopracowane w kazdym calu, czyściutko, pieknie kolorystycznie. Super.
Powiem Ci jedno - potrafisz sprawic, że moje szczena spada na podloge, tak bylo tym razem, gdy zobaczylem ta fote.
Dopracowane w kazdym calu, czyściutko, pieknie kolorystycznie. Super.
Dzieki Locter za mile slowo, ja tez sie ciesze , dlatego ,ze nie wiem jakim cudem tylko ten kadr w sumie sie uratowal , byl czysty , reszta nie nadaje sie , woda wrecz kapala z filtra , nawet przy czasech 1s mam cale zabryzgane zdjecia :( , na dwoch innych z big stoppera tez horror , wiec jest sie z czego cieszyc , kolory ustawilem recznie w aparacie.
Pozdrawiam.
Dopracowane do ostatniego szczegołu;) Szacun...Ja nie mam tyle cierpliwosci;(
jarekf34
26-04-2011, 15:49
:shock::shock::shock: Przepiękne.
Bartekkw
26-04-2011, 15:57
No ładnie pozamiatałeś....no i jak tu swoje zdjęcia wstawiać ???;)
maniak666
26-04-2011, 16:43
No ładnie pozamiatałeś....no i jak tu swoje zdjęcia wstawiać ???;)
...no wlasnie...
katatjuta
26-04-2011, 16:59
Zdjęcie naprawdę piękne. Tak dalej a przestane robić zdjęcia :P
świetna praca gratulacje! proszę o więcej ;)
wojtek6308
26-04-2011, 19:10
Bardzo dobra fota, kolorki jak dla mnie wyborne, kadr również :D .
Dech zapiera , patrząc na tak artystyczną pracę , świetna !!!
Trzymasz poziom, świetna praca :-)
Pierwsze co przyszło mi do głowy - ale dopieszczone :) Potem już tylko syciłem oczy... pięknie.
Pozdrawiam.
krzysztofz24
27-04-2011, 13:13
Czysciutko i klarownie. Swietne zdjecia, zarowno pod wzgledem kadru jak i kolorow.
Moją opinię już znasz... ;)
Dodam tylko: dobrze, że miałeś ze sobą sprzęt, bo nigdy nie wiesz, czym Cię Matka Natura zaskoczy :D
Śliczne szkoda że Canonem :))
Nikonozaur
27-04-2011, 23:03
Masz patent na te kamienie, świetna fota.
Kolejne kamienie w mleku. Zresztą bardzo ładne.
Dziekuje za wszystkie komentarze.
Świetny kadr,kolor i światło.Pozdrawiam