Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Nienapalona
Witam.
Dzisiaj umieszczam w zasadzie swoją pierwszą pracę z modelką - może troszkę zabrakło "ognia" ale się staram ;)
1.
http://img713.imageshack.us/img713/5851/p68b.jpg
źródło (http://img713.imageshack.us/img713/5851/p68b.jpg)
remiksson
25-04-2011, 13:42
Sie nie starasz :P Gdybyś się starał ognia by nie zabrakło ;P
jacek.gold
25-04-2011, 16:52
nie podoba się
czy cygaro się liże?
hmm...no rzeczywiście średnio się postarałeś w tej pierwszej robocie z modelką ;)
Cygaro się rozkleiło i należało je jakoś spoić ;) i tylko język został. Chciałem zrobić "połączenie" Bill'a C. z Monyk'ą L (bohaterowie z Białego Domu - dla niewtajemniczonych) ale Bill'a zabrakło.
Chciałem zrobić "połączenie" Bill'a C. z Monyk'ą L (bohaterowie z Białego Domu - dla niewtajemniczonych) ale Bill'a zabrakło.
rozumiem, że jest jakiś set nawiązujący do tego tematu, a nie tylko te 2 ujęcia? ;)
Piotrek 77
25-04-2011, 20:02
czy się postarał niech modelka wypowie. Jak po każdej robocie dobrze po wszystkim zapalić;)
rozumiem, że jest jakiś set nawiązujący do tego tematu, a nie tylko te 2 ujęcia? ;)
Będzie w niedalekiej przyszłości - ale muszą mi odrosnąć włosy bo obciąłem się na zero :smile: .
Będzie w niedalekiej przyszłości - ale muszą mi odrosnąć włosy bo obciąłem się na zero :smile: .
nie rozumiem???
nie rozumiem???
W pierwotnej wersji miał być to dyptyk - Bill (ja) po lewej stronie zdjęcia, z jego charakterystycznym gestem (kciuk przyciskający palec wskazujący + przemowa z mównicy) natomiast po prawej stronie zdjęcia Monyka L. liżąca cygaro. Ale, że "niefortunnie" obciąłem się na łyso to plan spalił na panewce - brak dłuższych siwiejących włosów zepsuł cały pomysł. I pozostał tylko niedosyt.... ;)
Sesja niedokończona. Przedstawione prace, a w szczególności tak ciasne kadry nie bronią się bez kontynuacji. Obróbka na pograniczu akceptowalności - w szczególności wersja cz/b wygląda mało ciekawie. Znów brak dalszej części by utrzymać całość w jednej konwencji oraz by to wszystko jakoś się kleiło. Światło (czy raczej jego brak) nie uatrakcyjniają odbioru.