Zobacz pełną wersję : Pendrive PQI potrzebna pomoc!
Dostalem pendriva PQI. Fajna sprawa 4GB nie potrzebnej komuś pamięci mi sie przyda, jest to pendrive przystosowany do pracy z laptopem i jest na niego haslo w sensie posiada jakis programik USBNB ponoć program zapisuje dane użytkownika co do ulubionych stron w explorer i jakiś tam badziewi, problem z tym, że ma haslo a ja tego hasla nie znam, osoba ktora zalozyla to haslo też nie pamięta co tam wpisywala podpowiedz do hasla to What? rozgryzanie tego imiona nazwiska odpowiedzi proste nie daly rady, da rade jakos to zrobic, zeby zmienic haslo? mial ktos taki problem, sory, ze bez polskich znakow ale mam walnieta klawiature ;)
Przemek Paśnik
24-04-2011, 12:29
Skoro podpowdź to what?, to hasłem może być something albo dwa pozostałe słowa będące rozwinięciem skrótu WTF, a których przez resztki przyzwoitości nie wymienię :mrgreen:
andrstac
24-04-2011, 12:33
Jeśli Ci nie zależy na danych, to sformatuj pod linuxem i używaj jako zwykłego pendrive.
niestety something nie pasuje :P
niestety something nie pasuje :P
To może nothing? :mrgreen:
też nie :P no nic nie bede mial tego programu :P napisze e-mail do PQI może da rade to ogarnąć dzięki za pomoc ;)
Jeśli nie zależy Ci na tych danych to polecam program ze strony PQI http://www.pqi.com.tw/upload/faqs/TWEN/UrescueV1.0.0.21.exe . Dane o których mówisz znajdują się na ukrytej partycji. Za pomocą tego programu usuniesz tą partycję i będziesz miał całą dostępna pamięć do swojej dyspozycji.
super! dzięki wielkie za pomoc! :)