PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Tak jeszcze nie robiłem

Strus
23-04-2011, 02:08
Marta

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img861.imageshack.us/i/21172074.jpg/)

Coof
23-04-2011, 08:58
Bardzo mi się podoba. Cięcie do mnie przemawia, jasna tonacja też, modelka też (czasem widzę fajne portrety na których są niefajne kobiety i to mnie od razu do nich zraża (oh, jestem płytki)). Dziwnie wygląda tylko ta strefa w dolnym prawym rogu, choć może tylko dla mnie. Generalnie bardzo pozytywnie +

linkil
23-04-2011, 09:17
Bardzo lubie taka tonacje :) ogolnie rzecz biarac u mnie na plus
ale oprocz tego ( nie wiem moze po prostu tylko ja mam takie wrazenie ) patrzac na to zdjecie widze jakby modelka sama sobie je robila ' z wyciagnietej reki ' ;) domyslam sie ze trzymala reke na biodrze ale w przy takim kadrowaniu mozna odniesc inne wrazenie ;)

nonnatus
23-04-2011, 14:30
do mnie ta fota nic nie gada.
kadr średnio mi lezy. te jasne tonacje oki?
dla mnie zwykły pstryk, potraktowany obrobką.
ze zdjęcia najbardziej podoba mi się ...bokeh:)
pozdrawlaju

remiksson
23-04-2011, 14:32
Do mnie też niestety nie trafia. Sporo miejsca przed modelką za to ucięte włosy i częśc ręki, która wygląda jakby modelka robiła samopstryk na portal społecznościowy. jasna tonacja jest ok, ale może odrobinę cieplej? :)

Sapphiron
23-04-2011, 14:42
Moze i lepiej że nie robiłes... Jakie te Twoje zdjęcia sa takie sa ale jakoś w miarę trzymały poziom, to niestety jest poniżej nawet Twojego poziomu...

Strus
23-04-2011, 19:41
Tia.... No ja po prostu jakoś ni cholery nie mogę przekroczyć tej bariery pomiędzy słabo a **********.....

Sapphi, Twojego komcia to nie skomentuję nawet bo on to jest nawet poniżej Twojego poziomu

mOSAd
26-04-2011, 20:52
Brak tu precyzyjnego kadru oraz dokładnej obróbki, która zamiast pchać wszystko w jasne tony, wydobyłaby kolor włosów i kształty modelki. Nie podoba mi się poza i dziwny "łuk" na koszulce. Otwarte usta też nie przekonują, ale to jeszcze dałoby się przeżyć. Ja chyba mam też dość cieni wpadających w niebieski, zatem tu kolejny minusik personalny. A że ciężko przeskoczyć pewien poziom, to oczywiste - gdyby to było proste, każdy byłby małyszem. :)