Zobacz pełną wersję : Kołobrzeg - gdzie tanio i nie obskurnie zanocować w lipcu?
Al Bundy
20-04-2011, 13:42
Pomyśleliśmy z żoną że dawno nie byliśmy nad naszym morzem. Lubimy Kołobrzeg więc pewnie tam wpadniemy na kilka dni. Czy ktoś z forumowiczów posiada pokój do wynajęcia między 19-29 lipca? Ew. czy możecie coś/kogoś polecić? Szkoda nam kasy na hotele bo jesteśmy łazikami - w domu tylko śpimy... Byłbym wdzięczy za pomoc. W sieci wszystko jest takie piękne ale już raz się przejechaliśmy...
Cała ulica Wylotowa i okolica w Kołobrzegu to osiedle domków jednorodzinnych (pokoje do wynajęcia) ze świetnymi stołówkami tuż przy plaży, gorąco polecam, sam mam jeden domek jednak nie na wynajem.
Ps. nie wiem kiedy wypadnie mój urlop jednak jeżeli bym był w tym terminie w Kołobrzegu to zapraszam do siebie.
Al Bundy
20-04-2011, 21:26
Dzięki, ale wylotowa to zdaje się już na faktycznym wylocie jest prawda? ;) Szukam czegoś w miarę blisko portu - nawet jeśli ciut drożej. Moja druga połowa nie lubi chodzić - jest jak foka gdy czuje wodę ;)
Rafał_Sz
20-04-2011, 21:54
W przyszłym tygodniu będę przejazdem w Kołobrzegu. Mogę miejscowego kumpla zapytać o to i owo w temacie. Jak się coś sensownego dowiem, to napiszę. :)
Maciek R
20-04-2011, 23:07
W Kołobrzegu miejsc do spania masa - w internecie jest sporo, chociaż są to ceny średniowysokie.
Jeśli chcecie naprawdę tanio, czyli interesuje Was opcja, że ktoś wynajmuje w mieszkaniu 1 pokój na przykład, to przy dworcu PKP ZAWSZE stoją ludzie z plakietkami "wolne pokoje". Niezależnie od pory dnia, sezonu - zawsze ktoś jest. ;)
Znam kilka osób, które wynajmują pokoje, ale... nie będziecie mieli żadnego problemu ze znalezieniem spania, więc nie będę robił reklamy.
Jak chcesz coś konkretnego wiedzieć - to śmiało. Jako miejscowy chętnie odpowiem. ;)