Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Uległem...
maniak666
20-04-2011, 01:07
...takiemu jednemu;)
Wiecie pewnie komu. Choc miało nie byc już więcej z tego miejsca.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Zapraszam.
P.S Sorry za rozmiar.
Ładnie za sprawą delikatnego światła i koloru.Pozdrawiam
Dobrze, ze ulegles....bardzo ladnie, ale ten zolty na skalach miejscami za mocny;)
Sebastianito
20-04-2011, 09:42
Jak dla mnie jest to bajera zdjecie...
jacekz40
20-04-2011, 09:56
Dobrze, ze ulegles....bardzo ladnie, ale ten zolty na skalach miejscami za mocny;)
żółto - złoty ;-) albo dokładniej taki "golden brown" jak z piosenki :)
Coś tam się przewraca po prawej ;)
JaroPienza
20-04-2011, 11:48
Świetlisty strzał.. Bardzo mi się podoba. Tylko ,że horyzont Ci się zaokrąglił ;) Poza tym GIT
Bartekkw
20-04-2011, 11:50
Bardzo przyjemnie - ciekawy kadr i kolorki. Jedyny minus to ten horyzont ;)
Ja za Bartkiem :-)
Nikonozaur
20-04-2011, 12:17
Ja za Bartkiem :-)
Ja też.
maniak666
20-04-2011, 21:13
Uuups, ale wtopa z tym horyzontem. Tak to jest, jak się po nocach obrabia...
jarekf34
20-04-2011, 21:18
I wszystko jasne, podoba się :)
JaroPienza
21-04-2011, 11:19
Ciekawe dlaczego wszyscy za Bartkiem jak to ja pierwszy o horyzoncie wspomniałem ;) ??
jacekz40
21-04-2011, 12:00
Ciekawe dlaczego wszyscy za Bartkiem jak to ja pierwszy o horyzoncie wspomniałem ;) ??
Bo Cię nie lubią :D no nie za brutalnie... inaczej Bartka lubią bardziej :mrgreen:
P.S. A tak zupełnie na marginesie to ja byłem pierwszy ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
WESOŁYCH ŚWIĄT
JaroPienza
21-04-2011, 12:15
Bo Cię nie lubią :D no nie za brutalnie... inaczej Bartka lubią bardziej :mrgreen:
P.S. A tak zupełnie na marginesie to ja byłem pierwszy ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
WESOŁYCH ŚWIĄT
Czyli to jest potwierdzenie ,że T.W.A istnieje :) ;) i to nie są plotki
jacekz40
21-04-2011, 12:41
Czyli to jest potwierdzenie ,że T.W.A istnieje :) ;) i to nie są plotki
W związku z tym proponuję powołać komisję nadzwyczajną celem ustalenia:
kto z kim, po co i na co... no i dlaczego???
Moderator musiałby jakiś osobny wątek założyć, żeby tu śmietnika autorowi nie zrobić.
;-) :mrgreen:
Sebastianito
21-04-2011, 12:56
Przyznaje sie ja jako pierwszy ze utrzymuje kontakty poza forowe z autorem tego watku, Andrzejem ponadto z: Klarensem, Kultenem, Jarkiem, Hoobiem, Boryszukiem, Strusiem, Martinezem... i naleze do TWA :)
Chyba to oczywiste, ze nikoniarze sie spotykaja i sie przyjaznia...
JaroPienza
21-04-2011, 13:12
Ale jeszcze nikt nikomu nie wytknął ,ze go lubi lub nie. Sorki Andrzeju za zamieszanie.
krokus66
21-04-2011, 13:40
Uległeś i ulegaj dalej, warto.
Odnośnie horyzontu i walącej się wieży, to mamy do czynienia z klasycznym przykładem dla szkół, że Ziemia jest okrągła. Gdyby Platon zamiast bąki zbijać trochę pofocił, to by głupot nie gadał, że Ziemia jest płaska.
Czekam niecierpliwie kiedy zamiast kłócenia się o to kto pierwszy wytknął błąd koledze, nastąpi spór o to kto pierwszy zasponsorował i wypromował kolegę na wysokie europejskie salony. To będzie bardziej emocjonujące.:roll:
jacekz40
21-04-2011, 13:44
Uległeś i ulegaj dalej, warto.
Odnośnie horyzontu i walącej się wieży, to mamy do czynienia z klasycznym przykładem dla szkół, że Ziemia jest okrągła. Gdyby Platon zamiast bąki zbijać trochę pofocił, to by głupot nie gadał, że Ziemia jest płaska.
Czekam niecierpliwie kiedy zamiast kłócenia się o to kto pierwszy wytknął błąd koledze, nastąpi spór o to kto pierwszy zasponsorował i wypromował kolegę na wysokie europejskie salony. To będzie bardziej emocjonujące.:roll:
Tu nikt się nie kłoci co najwyżej jaja (Wielkanocne) sobie robi ;-)
a co do drugiej części - to nie zrozumiałem o którego kolegę chodzi? Jak ma być tak emocjonująco :grin: to trzeba jaśniej - o kim mowa ;-)
krokus66
21-04-2011, 14:02
Tu nikt się nie kłoci co najwyżej jaja (Wielkanocne) sobie robi ;-)
a co do drugiej części - to nie zrozumiałem o którego kolegę chodzi? Jak ma być tak emocjonująco :grin: to trzeba jaśniej - o kim mowa ;-)
Wszak widzę doskonale, że wszyscy sobie jaja robicie. Ja zdecydowanie wolę trochę luzu i żartów a nie taka wielka powaga jak w wojsku. Widzę, że się przekomarzacie ale zasponsorować i wypromować oraz być czyimś menedżerem to jest godne polecenia. Którego kolegi? którego chcecie, do wyboru i do koloru. Przy kimś sławnym to i o sponsorze czasami wspomną, lepsze to niż nic ...
Myślę, że nie muszę pisać, że żartuję sobie, przecież to z treści wyraźnie widać.
Odnośnie jaj (Wielkanocnych). W wojsku jeden oficer mówił: "Wyczyście buty tak aby się świeciły jak psu jaja na Wielkanoc".
maniak666
21-04-2011, 23:02
A co się tu kurza twarz dzieje. Znowu jakieś TWA i GTW ? Teorie spiskowe itd. Jaja se robią- nie rozumiem.
Jako autor wątku- zamykam:mrgreen: i spac pomykam- jutro pobudka 3:30 i do pracy coby było co obrabiac i może wrzucac pod ocenę.
Obśmiałem się jak pszczoła jak zobaczyłem co tu się wyrabiało.
Ja też.
a ja za Bartkiem, Arturem, i Nikonozaurem :mrgreen::mrgreen::mrgreen: i innymi, oczywiście Sebastian ma rację :) w ramach koleżeństwa, proponuję wytykać błędy tak samo jak zalety, jeżeli będą to nie zjadliwe koleżeńskie uwagi, napisane w języku akceptacji to podniesiemy poziom tego portalu który niestety ostatnio troszeczkę się obniżył :) ale nie chciałbym rozpętać w tym wątku jakiejś burzliwej polemiki, niech ten komentarz pozostanie bez odpowiedzi
ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIAT DLA WSZYSKICH