PDA

Zobacz pełną wersję : Propozycja współpracy

Jovvish
17-04-2011, 22:26
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Możliwe ze źle trafiam z tematem w dział, ale proszę o wyrozumiałość. Co do tytułu, mianowicie chciałbym z kimś zacząć współpracę. Szukam fotografa z fantazją i odwagą, oferuje siebie jako modela do każdej praktycznie sceny czy sytuacji. Jestem odważny i nie boje się wyzwać. Sam trochę pstrykam i wiem jak trudno kogoś namówić do czegoś szalonego, aby zrealizować własną wizję. Mieszkam i studiuje w Koszalinie (zach-pom) jeżeli ktoś by się zdecydował, lub chciałbym spróbować, proszę pytać. Mogę dojechać do kogoś, PKP w miarę punktualne jest. Możemy się umówić na weekend, lub jakieś dni wolne. Gdańsk, Szczecin, Warszawa, Poznań nie stanowią problemu :) zawsze możemy się dogadać. Za udostępnienie siebie chciałbym zdobyć trochę doświadczenia w fotografii i podłapać techniki.
Kontakt:
gg:2737637
e-mail: [email protected]
tel. 792-299-942
PS: Pozdrawiam Adrian

morzon
18-04-2011, 01:44
Zarejestruj się na maxmodels.pl, wrzuć tam swoje foty, wrzuć tą propozycje na tamtejsze forum - większa szansa na powodzenie niż tutaj. Tu raczej ludzie chcą poczytać o sprzęcie niż szukać modeli, tam na odwrót.

Sapphiron
18-04-2011, 08:26
Zapraszam do nas :)