Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na polnym apelu...
... w szereg ustawione.
*** Zapraszam ***
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/04/a0f313280b555491-1.jpg
źródło (http://www.fotosik.pl)
*** Dziękuję ***
Szukam szczeki. Poleciala daleko...
Sent from my Desire HD using Tapatalk
RobertSoul
17-04-2011, 19:44
Rewelacja !!!!
borregaard
17-04-2011, 19:58
No cóż....super.:)
Nikonozaur
17-04-2011, 20:00
Zaczyna mnie brać lekki nerw... ;)
jarekf34
17-04-2011, 20:01
Piękne. Nie mogę się napatrzeć. :shock::shock::shock:
Quakerek
17-04-2011, 20:29
bardzo mi się podoba, gratuluje świetnie wypatrzonej kompozycji
Wymiziałeś na maxa Pawle :mrgreen: ekstra wyszło :-)
maniak666
17-04-2011, 20:40
o kuźwa mać, cudne
Dosadniej na usta się ciśnie;-)
Z każdym kolejnym jest co raz lepiej... masakra! :D
Uuuuuuuuu Panie... pojechałeś...
Chciałbym to nieć w kalendarzu 2012 :-)
Pełen odjazd. Zazdroszczę umiejętności i miejsca.
Drabinka to świetny akcent tego zdjęcia.Oczywiście reszta jest świetna jako całość.
Zgrzyta mi tu jednak zbytnio to wyostrzenie(?) na zbożu.Przydałoby się bardziej aksamitnie,gładko.
Poza tym-LUX.
Miodne!
Czekamy na przepis... ;)
Zaczyna mnie brać lekki nerw... ;)
to jest nas dwóch
Pawel jak Cie lubie, tak tym razem przegiąłes pałke:D Zdjęcie jest efektowne , ale w tym przypadku juz za bardzo podlatuje grafiką, wybacz takie mam odczucia.
mateosite
17-04-2011, 23:31
znakomite!
Roooobi wrazenie :D Znakomita praca :D
Słowa które padły z moich ust jak zobaczyłem zdjęcie
kurde... zajebiste!
Kadr znany i lubiany, przepięknie podany. :)
Kadr znany i lubiany, przepięknie podany. :)
... się podpiszę :-D
Eh, te Twoje pagórki... pięknie jest. Kolory wręcz nierzeczywiste, ale aż się powtórzę... pięknie. I jeszcze ten ostatni mały krzaczek jak wisienka na torcie ;)
płakać mi się chce kiedy patrzę na Twoje prace... piękne! a ta drabinka tylko pogłębia mój zachwyt. Wiadomo, fotografia - różnym ludziom różne rzeczy się podobają, jak dla mnie ze swoimi pracami jesteś w ścisłej czołówce forum. Za każdym razem otwieram Twoje wątki z zapartym tchem, ciekawością i nie przypominam sobie bym kiedyś choć trochę się zawiódł. Rób dalej to co robisz, bo jesteś w tym świetny!
Perfekt. Chociaż troszku zbyt pojechana obróbka.. nie mówie że źle, ale fotografie zachodzi tutaj już na grafike... i to bardzo umiejętnie wykonaną. Gratuluje kadrowania jak i umięjętnośći obróbki!
Pablo 77
18-04-2011, 21:44
Nie mam pytań :)
Ściana ! ! !
...
Zgrzyta mi tu jednak zbytnio to wyostrzenie(?) na zbożu.Przydałoby się bardziej aksamitnie,gładko.
....
Hmm..., a ja chciałem, aby na "miętko" podane było. Chyba trzeba będzie jeszcze domiziać ;).
Pawel jak Cie lubie, tak tym razem przegiąłes pałke:D Zdjęcie jest efektowne , ale w tym przypadku juz za bardzo podlatuje grafiką, wybacz takie mam odczucia.
Dla mnie najważniejszym jest, że mnie lubisz Michale :). A czy zdjęcie podoba się mniej lub więcej, to już sprawa drugorzędna jest ;).
Co do zdjęcia jeszcze i kierunku jego obróbki, taka była moja wizja i tak to przedstawiłem. Pewnie, że sposobów przyrządzenia i doprawienia takiego dania jest niezliczona ilość. Jeden lubi łagodnie, a drugi bardziej na ostro ;). Wszystkim przeca ciężko dogodzić jest ;).
I na koniec piękne podziękowania za poświęcenie chwili i pozostawienie komentarza :).
A niektórym szczególne słowa podziękowania i niskie ukłony za wielce sympatyczne sformułowania dotyczące mojej fotograficznej przygody i efektów z tym związanych :):):).
Sebastianito
19-04-2011, 09:23
Swietna robota...
Ahh, cukiereczek ;)
Pozdrawiam.
Świetny kadr,kolor i światło.Pozdrawiam
Nie będę oryginalny - super.
bardzo mi się podoba, niezłe światło było - jaka to ogniskowa jeśli mogę spytać?
Piękna praca :)
Pozdrawiam,
AMI
... - jaka to ogniskowa jeśli mogę spytać?
A tu długa lufa bardzo wskazana była :).
Na skali 360mm wybiło ;).
No cóż....super.:)
No cóż... zgadzam się :)
Pozdrawiam.
Mnie zaparło dech.
W jakimś kalendarzu bym to chciała, mogłabym się napatrzeć.
Świetne, szczególnie drzewa wyglądają, jakbyś je specjalnie do kadru wcześniej posadził :)
(...) drzewa wyglądają, jakbyś je specjalnie do kadru wcześniej posadził :)
Może Paweł był w poprzednim wcieleniu rolnikiem z Moraw, kto wie... ;)
Pozdrawiam.
sethcracow
20-04-2011, 13:26
Pięknie wypatrzone i pokazane. Powiesiłem sobie jako tapetkę na pulpicie ... jeżeli oczywiście właściciel nie ma nic przeciwko :)
Dobra robota Pawle. Powiem Ci, że jesteś jedną z garstki osób, która niebotycznie zawyża poziom prezentowanych tutaj prac. Jeszcze raz gratki.
mprzysta
20-04-2011, 21:53
super, gdzie ty takie widoki łapiesz?
december
21-04-2011, 07:29
No to pozamiatałeś znowu :) Brawo
Zbigniew Z.
22-04-2011, 12:54
Patrząc na to przecudne zdjęcie, myślę jakim to jestem iluzjonistą, udając, że umiem fotografować. Szacunek dla Kolegi. Idę się pochlastać:-(
wracam, wracam i wracam :)
jurek1906
22-04-2011, 20:44
Bardzo pięknie.Przy takich kadrach można szaleć z kolorami :).
gadzeciarz
22-04-2011, 20:46
Po prostu bajecznie!
Aaaaaaaale tam malowniczo! Zdjęcie pierwsza klasa! :)
krokus66
29-04-2011, 09:27
Prześliczne. Mnie to zdjęcie w ogóle nie wnerwia, poprawia nastrój i inspiruje twórczo.
nawet jeżeli to już nie jest zdjęcie tylko grafika i tak zapiera dech w piersiach!
Zdjęcie... Grafika... Uważam, że mamy tutaj do czynienia ze zwyczajnie pięknym... obrazem :) Dodam, że - sądząc po dzisiejszej publikacji - zdają się to potwierdzać również goście z 1x ;) Gratulacje Pawle! :):):)
igusiek21
29-04-2011, 12:27
jak pedzelem malowane!! piekne kolory, ladna gra swiatlo cienia!
Fidosanok
30-04-2011, 22:46
Beznadziejne.......................... ciekawe czy ktoś w to co napisałem uwierzy ;) ...Bo ja nie:)
Czas zmienić tapetę fabryczną w Windowsie. Tyle że tym razem będziemy wiedzieć gdzie jest taki widoczek :)
Nieeeeeee, no exxtrrraaaa. Niesamowita plastyka obrazu. Gratuluję
ostrytux
07-05-2011, 22:07
Przezacnie wymiziany fot :D