PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Kobieta bez brody

wpkx
16-04-2011, 23:26
http://wpk.eltrakon.pl/L1009122%20Kobieta%20bez%20brody.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1009122%20Kobieta%20bez%20brody.jpg)

copyman
17-04-2011, 01:04
Aby to na pewno kobieta ? Taki przypadkowy kadr. Jestem na NIE .

gregzorba
17-04-2011, 11:35
mnie to wygląda na "twój" Autoportret.......jestem na NIE za całokształt.

artur678
17-04-2011, 11:39
też mi się nie podoba. Takie trochę nijakie te zdjęcie. Tytuł też nie trafiony.

Wizymir
17-04-2011, 22:47
Nie często widzi się ujęcie tak przenikliwego i niepokojącego spojrzenia - szczególnie męskiego.
Jeśli zdjęcie opatrzałeś tak szczególnym tytułem, to chyba nie bez powodu?
Tak więc proszę, odczucia jednego z odbiorców Twojej pracy, i to prosto z mostu:
„Brudna, podstarzała ciota, nachalnie domagająca się akceptacji”
Niepoprawnie politycznie? Oj, no to może: „U progu samobójstwa”

ekonet
17-04-2011, 23:16
"Ciota"? "Nachalnie"? Skąd takie skojarzenia?
Ja widzę tu ból w twarzy i smutek. Nachalności w ogóle nie wychwytuję.

coroner
17-04-2011, 23:39
jak dla mnie to troche mało portretu w portrecie. Choć emocje są, i to mi się podoba.

ekonet
17-04-2011, 23:41
jChoć emocje są, i to mi się podoba.
I to chyba jest najważniejsze w takim zdjęciu?

Przyjrzałem się i stwierdziłem, że wolałbym chyba więcej kontrastu i czarniejszej winiety.

Motorniczy
17-04-2011, 23:42
Ale niektorzy maja namgmerane ... no nie powiem , dajcie na luz. Zrobil sobie czlowiek zdjecie zielone , auto x 2 nawet i mysle, ze wtedy byl w normalnym nastroju. Moze nawet pil jogurt lub trzymal sie za lewe kolano prawa reka :)

PS
Zbliasz sie do nas autorze, ukazales swoje oblicze w zblizeniu ale na przyszlosc zachowaj umiar aby nie bylo go zbyt duzo, poniewaz karty zostana odkryte hehe.Pozdro

ekonet
17-04-2011, 23:53
Wajchowy, nie pij tyle. ;)

Wizymir
18-04-2011, 00:00
"Ciota"? "Nachalnie"? Skąd takie skojarzenia?
Ja widzę tu ból w twarzy i smutek. Nachalności w ogóle nie wychwytuję.

A wychwyciłeś tytuł? Przepraszam, ale nie odbieram prezentowanych tutaj zdjęć poprzez pryzmat osobistych przyjaźni z forum, i nie wiem (i nie muszę, i nie powinienem wiedzieć) co tak naprawde w sfotografowanym człowieku „siedzi” Opisuję tylko moje odczucia po obejrzeniu zdjęcia – wolno mi...?

Motorniczy
18-04-2011, 00:01
Wajchowy, nie pij tyle. ;)

dla mnie alko moze nie istniec hehe.

wpkx
18-04-2011, 00:04
„Brudna, podstarzała ciota, nachalnie domagająca się akceptacji”

Przepraszam, ale nie odbieram prezentowanych tutaj zdjęć poprzez pryzmat osobistych przyjaźni z forum, i nie wiem (i nie muszę, i nie powinienem wiedzieć) co tak naprawde w sfotografowanym człowieku „siedzi” Opisuję tylko moje odczucia po obejrzeniu zdjęcia – wolno mi...?

Ależ wolno...
Tymczasem moja ciocia-modelka, kiwając głową szczególnie nad słowem "brudna", domyśla się, że nie jest w Twoim typie, Słodki Kolego... :mrgreen::D
Ale może nie ma czego żałować?

Przyjrzałem się i stwierdziłem, że wolałbym chyba więcej kontrastu i czarniejszej winiety.

Ten judasz był zielonkawy. :D

ekonet
18-04-2011, 13:40
A wychwyciłeś tytuł? Przepraszam, ale nie odbieram prezentowanych tutaj zdjęć poprzez pryzmat osobistych przyjaźni z forum, i nie wiem (i nie muszę, i nie powinienem wiedzieć) co tak naprawde w sfotografowanym człowieku „siedzi” Opisuję tylko moje odczucia po obejrzeniu zdjęcia – wolno mi...?
Wolno Ci, jednak istnieją pewne granice werbalizacji odczuć, zwłaszcza w przekazie publicznym. Myślę, że nie muszę Ci eksplikować wydźwięku użytego przez Ciebie zwrotu? No właśnie.

Wizymir
18-04-2011, 17:05
...istnieją pewne granice werbalizacji odczuć, zwłaszcza w przekazie publicznym.

Masz rację, zagalopowałem się.

pszetak
20-04-2011, 00:20
PS
Zbliasz sie do nas autorze, ukazales swoje oblicze w zblizeniu ale na przyszlosc zachowaj umiar aby nie bylo go zbyt duzo, poniewaz karty zostana odkryte hehe.Pozdro

Za Wajchowym Wojtek...nie wiem czy warto.Po co?

Wizymir-brutalne,o najcięzszym kalibrze,ale nagie,analityczne,mimo iż być może nie do końca prawdziwe,może wogóle chybione...wstrząsające.