Zobacz pełną wersję : Cud się stał pewnego razu - serwis Nikona na Targach w Łodzi
Byłem, widziałem i oczy przecierałem ze zdumienia. A przy tym jaka kolejka do przeglądu sprzętu.
To nie cud, to "PiaR".:smile:
jackrabbit
16-04-2011, 18:23
zapewne na czas targow zamkneli serwis na podstepu :D
GrzesiekM
16-04-2011, 18:36
...a potem już nikt nie powie, ze "białe jest białe" ... ;)
Mam nowe gumy, wyczyszczoną i zmapowaną matryce i to wszystko za free... no cud, miód i orzeszki :)
Udał im się ten PiaR tym razem.
Kurde, moglem pojechac :mrgreen:
coach_lodz
16-04-2011, 21:57
i ja tam byłem, miód i wino piłem... yyy to znaczy, przeczyściłem sprzęciwo i oddałem do kalibracji moją nieszczęsną 35... PiaR się przyszedł spytać ile minut stoimy, no to zaczęliśmy mu przeliczać godziny na minuty ;) wyszło nam jakoś ok. 150 minut...
Kurde, moglem pojechac :mrgreen:
Pewnie poza kolejką by Ciebie obsłużyli :P
ja to wszystko przewidziałem, o tutaj (http://www.forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=170017), tylko zapomnialem dodać, że serwis będzie na miejscu :)
Pewnie poza kolejką by Ciebie obsłużyli :P
Przywitaliby mnie z otwartymi ramionami :mrgreen:
ps. A tak powaznie, to ciesze sie z tych zmian. To pokazuje, ze jednak mozna dbac o klienta.
Ja byłem dziś.
Obsługa bardzo miła i uprzejma.
Mi wyczyścili body i matrycę, gumy mam jeszcze "świeżę", więc nie było potrzeby wymiany.
Żałuję tylko, że nie poprosiłem o mapowanie matrycy, ale to już ewentualnie kiedy indziej jak będę na Postępu.
Kolejka faktycznie - masakryczna.
Dziś czekałem ponad 2 godziny!
Czy to marketing, czy "zmiany", to wielki "+" dla Nikona za to przedsięwzięcie.
Ja w sumie byłem na Targach z prawie nową 700tka, żałuje, że nie zabrałem starej dwusetki:D
To co nikon zrobił na targach jest godne podziwu - nikon jest wielki!
To co nikon zrobił na targach jest godne podziwu - nikon jest wielki!
"Nikonie w Japonii melduje wykonanie zadania"
teraz przez pół roku nie będą robić nic albo za drugie tyle drożej żeby się zwróciło:D
Kundzior
19-04-2011, 12:54
teraz przez pół roku nie będą robić nic albo za drugie tyle drożej żeby się zwróciło:D
hahahaha, i zapewne wykrakałeś. Lenin czy ktoś tam też dzieciom cukierki rzucał, i dzieci go lubiły. A co robił gdy nie rzucał???
ZoomTeam
19-04-2011, 14:13
Swoją drogą nie wiem czy marketingowo to dobrze wygląda. jako przecietny Kowalski widząc taką kolejkę to pomyślałbym że coś z tymi puszkami nie tak, skoro tyle ludzi do serwisu czeka w kolejce.
001bogdan
19-04-2011, 19:52
Gdyby w ferrari za friko robili przegląd oraz wymianę oleju i klocków - to cała europa by się zjechała. To dopiero wadliwe samochody :)
Pozdrawiam, Bogdan
ZoomTeam
19-04-2011, 20:27
i właśnie dlatego ferrari nigdy takiej akcji nie zrobi.