Zobacz pełną wersję : Sesję noworodkową zlecę
Po kontakcie z dwoma osobami parającymi się zdjęciami noworodków niestety nic nie wyszło ze względu na odległości dojazdu.
Proszę o oferty (portfolio) wraz z ceną.
Mały ma obecnie 2 tygodnie, miejsce pobytu - Sosnowiec. Oczywiście najlepiej będzie jeśli sesja odbędzie się w domu ale jeżeli mają mocno ucierpieć na tym zdjęcia możemy dojechać do Katowic lub w podobnym promieniu.
orchidea
15-04-2011, 10:44
Zapraszam
Jestem z Zabrza
Nikt więcej? To chyba ciągle nisza na rynku ;)
Paweł Krystek
15-04-2011, 22:10
To nie nisza tylko normalnie, większość ludzi wyciąga "pudełko od zapałek" z lcd na tylnej ściance i dmucha lampką po oczach swojemu maluchowi. Zlecenie takiej sesji większości naszego społeczeństwa nie mieści się jeszcze w głowie. Tak myślę.
To nie nisza tylko normalnie, większość ludzi wyciąga "pudełko od zapałek" z lcd na tylnej ściance i dmucha lampką po oczach swojemu maluchowi. Zlecenie takiej sesji większości naszego społeczeństwa nie mieści się jeszcze w głowie. Tak myślę.
Jak rozumiem, każdy kto ma nowo narodzone dziecko powinien mu od razu fundować sesje fotograficzną w profesjonalnym studio tak? :)
Paweł Krystek
16-04-2011, 12:25
Jak rozumiem, każdy kto ma nowo narodzone dziecko powinien mu od razu fundować sesje fotograficzną w profesjonalnym studio tak? :)
A dlaczego każdy, ja tak nie napisałem. A tym bardziej nic o studiu :-)
Już nie aktualne, dziękuję Pani Magdalenie Trzeciak za sesję :)
Naprawdę sądzisz, że w ciągu kilku godzin dostaniesz na forum pińcet ofert z okolicy?
Paulincia89-16
20-04-2011, 23:07
Ja polecam to forum <adminów proszę o niedawanie bana ;) > http://forum.dzieckowobiektywie.pl/ forum fotografii noworodkowej i dziecięcej tutaj na pewno kogoś znajdziesz :)
A ja polecam czytanie wątków, już jest po sesji ;]