PDA

Zobacz pełną wersję : 17.04.11 Wrocław street

dziadzior
15-04-2011, 06:34
Hej , Chętny ktoś w najbliższą niedziele na jakiś Street ? Ze znajomymi z innego forum wybieramy się coś po focic , czy wiecej osób , tym ciekawiej ;) Planujemy udać się na PZL hydral na psim polu , pozniej może zahaczymy pafawag i na miasto ;) pozdrawiam

stock
15-04-2011, 07:07
takie info najlepiej w grupach regionalnych umieszczać - czyli GKJ. Najpewniejsza droga ze ktoś z miejscowych tego nie przeoczy.

dziadzior
15-04-2011, 16:53
Z Chęcią bym umieścił , ale wygląda na to ze nie mam uprawnień więc mod niech może przepnie temat ;)

bizoner
15-04-2011, 17:21
A gdzie i o ktorej spotkanie?

Sent from my iPhone using Tapatalk

dziadzior
15-04-2011, 18:16
Dworzec PKP . Wyjście z Peronów ( tym tunelem ) od Strony PKS :) . Godzina 10;30 .

Babeczka
15-04-2011, 18:39
Potwierdzam, sama się tam zjawię i chętnie dowiem się czegoś od nowych osób.

SHOX!
16-04-2011, 10:54
stock, może jeszcze pod tę grupę podepniesz inne miasta z okolicznych województw, miasto takie jak Wrocław moim zdaniem powinno mieć odrębnie założoną grupę. Na PZL Hydral co zamierzacie fotografować, jakiego typu zdjęcia to będą?

dziadzior
16-04-2011, 13:38
PZL hydra - nie byłem tam więc sie zastanawiam czy tam jechać . Na Pafawagu jest troche ciekawiej . Dość spory plać , Jeden wielki budynek jest opuszczony można do niego wbić . W Sumie pafawag mi się troche przejadł . Ostatnio byłem w porcie miejskim to ochrona zagrała kozaka .. . Może ktoś ma inne Miejsca ? Na te chwilę jest 11 osób . Jak by co to pisać do mnie na gadu 6225812 ;)

SHOX!
16-04-2011, 14:18
PZL hydra - nie byłem tam więc sie zastanawiam czy tam jechać . Na Pafawagu jest troche ciekawiej . Dość spory plać , Jeden wielki budynek jest opuszczony można do niego wbić . W Sumie pafawag mi się troche przejadł . Ostatnio byłem w porcie miejskim to ochrona zagrała kozaka .. . Może ktoś ma inne Miejsca ? Na te chwilę jest 11 osób . Jak by co to pisać do mnie na gadu 6225812 ;)Masz na myśli port Odra? Robiłem tak zdjęcia kilka razy i nie zauważyłem żadnej ochrony?! :) Autor postu się jeszcze nie wypowiedział na temat zdjęć, ale ja jestem zwolennikiem przemyślanej sesji grupowej na konkretny temat, stratą czasu jest moim zdaniem wejście na obiekt i pstrykanie grupowo czego popadnie, oczywiście można wymienić doświadczenia, ale ogólnie to mało interesujące, co kto lubi zresztą...

dziadzior
16-04-2011, 16:03
Masz na myśli port Odra? Robiłem tak zdjęcia kilka razy i nie zauważyłem żadnej ochrony?! :) Autor postu się jeszcze nie wypowiedział na temat zdjęć, ale ja jestem zwolennikiem przemyślanej sesji grupowej na konkretny temat, stratą czasu jest moim zdaniem wejście na obiekt i pstrykanie grupowo czego popadnie, oczywiście można wymienić doświadczenia, ale ogólnie to mało interesujące, co kto lubi zresztą...

Tak dokładnie o ten port chodzi . Też robiłem tam Kilkukrotnie zdjęcia , ale ostatnim razem ochrona zadziałała . Na bramie jest Zakaz Fotografowania co się później okazało . Temat zdjęć ? Raczej był by to Street/Reportaż , przynajmniej znajomy tak nazwał ;)