Zobacz pełną wersję : Konto na mojehobby.pl
ppfalcon
08-04-2011, 11:14
Witam!
Jako że założyłem konto na stronie http://www.mojehobby.pl/ (sklep modelarski) i przymierzam się do złożenia pierwszego zamówienia to pomyślałem, że przy okazji mogę wskazać kogoś jako osobę, która poleciła mi ten sklep. Dzięki temu oboje dostaniemy po 10% rabatu na przyszłe zamówienia.
W związku z tym szukam kogoś kto ma tam konto i tam się zaopatruje.
Anyone?
Jeśli chcesz mogę założyć u nich konto i podam Ciebie jako polecającą osobę i dostaniemy ten rabat :)
ppfalcon
08-04-2011, 12:57
Hehehe, to też jest opcja, tylko wiesz - myślałem, że lepiej będzie jak podam osobę która korzysta z tego sklepu, żebyśmy oboje mieli z tego jakąś korzyść. Bo jak Ty miałbyś założyć konto tylko po to żebym ja wykorzystał swój rabat to będzie to tylko jedna osoba będzie miała korzyść.
Podaj mi na PW co wpisać i już :) To nic nie kosztuje, a mogę pomóc więc czemu nie. Zresztą kto wie, może w przyszłości z niego skorzystam :)
Przy okazji zapytam się jeszcze znajomego czy jest tam zarejestrowany bo wiem, że siedzi troszkę w modelarstwie :)
ppfalcon
08-04-2011, 13:15
Właśnie doczytałem, że:
"Osoba polecająca faktycznie musi być naszym klientem, czyli musi mieć na koncie przynajmniej jedno zrealizowane zamówienie (tj przesyłka odebrana i zapłacona)."
Czyli niestety to musi być osoba, która już zamawiała coś w tym sklepie.
Niemniej dzięki za chęć pomocy :)
Też właśnie czytałem ten regulamin :)
Tak jak napisałem powyżej po edycji, zapytam się znajomego, może akurat tam jest :)
ppfalcon
09-04-2011, 20:41
Czy naprawde nikt z tutaj obecnych nie ma tam konta i nie chce mieć 10% rabatu na przyszle zamówienie?
Pisz na PW, ja mam parę zrealizowanych zamówień u nich ;)
ppfalcon
11-04-2011, 13:30
posłałem PW