PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Portret Malego Chlopca w Dolnym Rogu i inne

ranbir kapoor
07-04-2011, 13:38
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img225.imageshack.us/i/l1075925m9.jpg/)

wpkx
07-04-2011, 23:04
"Portret Uciętej Głowy Małego Chłopca w Dolnym Rogu i inne, mniej lub bardziej ucięte a pozowane z Krzywym Horyzontem i Niewystemplowanym Sznurkiem". :mrgreen:

Świetne zdjęcie ze świetnym tytułem.
Pierwszy plan wydaje mi się zbyt jasny i szary, ciekaw jestem czy podobnie obrobisz na wystawę.

ranbir kapoor
07-04-2011, 23:24
Pierwszy plan wydaje mi się zbyt jasny i szary, ciekaw jestem czy podobnie obrobisz na wystawę.

tez jestem ciekaw ale mysle ze nie

mOSAd
09-04-2011, 14:26
Wydaje się przypadkowe. Szczególnie pod względem kadrowania. A i w samym zdjęciu nie odnajduję wiele interesującego.

bercik
09-04-2011, 18:43
Wydaje się przypadkowe. Szczególnie pod względem kadrowania. A i w samym zdjęciu nie odnajduję wiele interesującego.

Jesteś w błędzie Mistrz robił fotki w dużym stresie już pierwszych wątkach sygnalizował, że miejscowa ludność nie była dla niego przychylna. Tak, że nie grymasić i cieszyć się, że jest pyszna fotka !

mOSAd
09-04-2011, 19:58
Dlaczego stres ma być nobilitujący dla zdjęcia? Czy jeżeli wyskoczę przed autobus by mu zrobić zdjęcie (w stresie), to od tego powstanie lepsze ujęcie?

bercik
09-04-2011, 20:14
Dlaczego stres ma być nobilitujący dla zdjęcia? Czy jeżeli wyskoczę przed autobus by mu zrobić zdjęcie (w stresie), to od tego powstanie lepsze ujęcie?

Nie wierzę, że nie zrozumiałeś ironii która nie była adresowana do Ciebie.

mOSAd
09-04-2011, 20:49
Nie wierzę, że nie zrozumiałeś ironii która nie była adresowana do Ciebie.
A zdarza mi się, że słowa bez uśmieszków odczytuję często tak, jak są napisane. Ja szybko zapominam, kto w jaki sposób się udzielał w czyimś wątku, dlatego poczytałem tę wypowiedź za obronną (bo też się da). Przepraszam. ;)

bercik
09-04-2011, 21:21
A zdarza mi się, że słowa bez uśmieszków odczytuję często tak, jak są napisane. Ja szybko zapominam, kto w jaki sposób się udzielał w czyimś wątku, dlatego poczytałem tę wypowiedź za obronną (bo też się da). Przepraszam. ;)

Przed chwilą napisałem Ci w innym wątku, gdybym przeczytał ten jako pierwszy to bym się tam nie wypowiadał. Sorry, ze nie użyłem emotki teraz to zrobię, nie zrobię bo w tej chwili nie ma własciwej, pozdrawiam serdecznie

samek
09-04-2011, 21:34
Jesteś w błędzie Mistrz robił fotki w dużym stresie już pierwszych wątkach sygnalizował, że miejscowa ludność nie była dla niego przychylna. Tak, że nie grymasić i cieszyć się, że jest pyszna fotka !

Widzicie bercik... Wy to jak z dobrej starej epoki. Nic nie pokazaliście, a aktywni jesteście w krytyce bez zahamowań. No znawca - anonimowy, ale mistrz. To tak jak z klientem jadłodajni - „przecież mogę rzec, że mi nie smakuje!” - ale i sam nic nie zrobi i nie pokaże. Słów uleje krytycznych i będzie za mistrza. Tak mu się zdaje.

ranbir kapoor
09-04-2011, 21:50

Klasyczny przejaw berecikowego dorabiania do wlasnych potrzeb rzeczywistosci okraszony nie wiedziec czemu kpiarstwem

Moje slowa z innego watku o slynnych 6 kobietach ze zajete swoimi obowiazkami i niezbyt milo patrzace w moja strone Co sprawislo ze mialech chwile na zdjecie przeinaczasz na slowa - przeciez mistrz walczyl z cala wrogo nastawiona afryka, cieszmy sie i podziwiajmy ze cokolwiek pstryknal

Lekaz powinien zabronic ci moje zdjecia ogladac i powinien zalecic popstrykanie samemu

bercik
09-04-2011, 21:58
Klasyczny przejaw berecikowego dorabiania do wlasnych potrzeb rzeczywistosci okraszony nie wiedziec czemu kpiarstwem

Moje slowa z innego watku o slynnych 6 kobietach ze zajete swoimi obowiazkami i niezbyt milo patrzace w moja strone Co sprawislo ze mialech chwile na zdjecie przeinaczasz na slowa - przeciez mistrz walczyl z cala wrogo nastawiona afryka, cieszmy sie i podziwiajmy ze cokolwiek pstryknal

Lekaz powinien zabronic ci moje zdjecia ogladac i powinien zalecic popstrykanie samemu

Możliwe, ale jestem zwolennikiem uczciwej fotografii, poczytaj swoje wypowiedzi w swoich afrykańskich wątkach. Bercik, berecik jak wolisz nie cierpi kabotyństwa, tępił za komuny i tępi teraz.

wielebnyy
09-04-2011, 23:20
zdjecie super, zaciekawilo mnie i wszedlem z ciekawosci na Twoje stronki , i musze Ci przyznac, bez podlizywania sie , ze faktycznie zaslugujesz na swoj nick :) robisz naprawde kozackie zdjecia :) pozdrawiam

krolewicz
11-04-2011, 14:40
masz wersje ze stopami ?:) a co do zdjęcia, to mam wątpliwości, sam nie wiem

Motorniczy
19-04-2011, 22:26
Najbardziej podoba mi sie kobieta w groszki ubrana , madra kobieta staje sie byc i bambi w lewym dolnym rogu , ktory w obiektyw patrzy :) Aloha!