Zobacz pełną wersję : ThinkTank w Polsce
krzysiekmv
07-04-2011, 10:34
Witam,
Pojawił się dystrybutor ThinTanka w Polsce. Ceny może nie będą tak atrakcyjne jak w stanach ale
będą pod ręką :-)
krzysiekmv
07-04-2011, 10:47
Dystrybutor jest z Krakowa ( 4idea sp. z o.o. ) , podobno będzie kilku przedstawicieli na Polskę na notopstryk.pl już są wprowadzone produkty nie ma jeszcze
zdjęć.
cenki rzeczywiście mało atrakcyjne ;)
a nieprawda, ceny nie sa niskie, ale sprzet Think Tanka generalnie tani nie jest
porownalem ceny w notopstryk w stosunku do sklepow w UK w ktorych normalnie cos z Think Tanka kupowalem i jest podobnie, a czasem nawet taniej, np. pokrowiec przeciwdeszczowy kosztuje w pstryku 515zl, w UK 120 funtow
Tak czy inaczej jest - wydaje mi sie ze jest to ogloszenie komercyjne - reklamujace dystrybutora wiec nie ten dzial. Ciekawa sprawa, ze pojawia sie ktos nowy na forum tylko po to zeby "powiadomic o wspanialej nowinie" ;)
Tak czy inaczej jest - wydaje mi sie ze jest to ogloszenie komercyjne - reklamujace dystrybutora wiec nie ten dzial. Ciekawa sprawa, ze pojawia sie ktos nowy na forum tylko po to zeby "powiadomic o wspanialej nowinie" ;)
A to całe forum to nie jest reklama nikona?
Dzięki o info o ThinkTanku
Dokladnie... wiele razy na tym forum pojawialy sie pytania gdzie mozna kupic TT w Polsce, za kazdym razem odpowiadalem, ze sie nie da. Teraz jak jest to dobrze ze ktos informuje, bo inaczej bym po prostu nie wiedzial
A to całe forum to nie jest reklama nikona?
A jest? Zreszta nawet jesli to ....NIKONIARZE.PL ... hmmm ....
Zeby nie bylo, ze sie czepiam - sam uwazam torby i plecaki tej firmy za swietne - ale pozadek na forum powinien byc nieprawdaz ? I od tego jest osobny dzial GIELDA / OGLOSZENIA KOMERCYJNE.
marciing
07-04-2011, 18:45
no i sklep i użytkownik są z Wrocławia.... Do tego specjalnie założone konto żeby napisać temat o dystrybutorze. Pewnie pracownik notopstryk.pl
Nie do konca.
Podstawowe pytanie to czy kolega ktory napisal posta jest przedstawicielem ktorejs z tych firm. Jesli tak to odeslanie do komercji jak najbardziej sluszne.
Jesli nie, to pisze tak samo jak Ty czy ja. A wtedy po cholere go tam odsylac.
Nie do konca.
Podstawowe pytanie to czy kolega ktory napisal posta jest przedstawicielem ktorejs z tych firm. Jesli tak to odeslanie do komercji jak najbardziej sluszne.
Jesli nie, to pisze tak samo jak Ty czy ja. A wtedy po cholere go tam odsylac.
Dla tego napisalem, ze "... wydaje mi sie ....". Ktos zaklada profil i pierwszy post to ani me ani be ani sie przywitac tylko nowina o dystrybutorze. I tyle.
krzysiekmv
07-04-2011, 21:02
Gratuluję, założyłem konto w 2008 i czekałem w ukryciu na pojawienie się dystrybutora Thinkatanka. Następnym razem już nic nie napiszę :). Schodzę do podziemia na następne 3 lata.
Gratuluję, założyłem konto w 2008 i czekałem w ukryciu na pojawienie się dystrybutora Thinkatanka. Następnym razem już nic nie napiszę :). Schodzę do podziemia na następne 3 lata.
W takim razie pamietaj - nastepna wiadomosc ma byc rownie dobra jak obecna ;)
marciing
07-04-2011, 22:31
no dobra już się nie fo**** ;) przez te 3 lata nie napisałeś żadnego postu i nagle wyskakujesz nam z takimi wiadomościami że podchodzą pod reklamę sklepu..... nie dziw się ;)
no wlasnie dzieki takim polowaniom na czarownice coraz bardziej zniecheca sie ludzi do pisania tutaj
no wlasnie dzieki takim polowaniom na czarownice coraz bardziej zniecheca sie ludzi do pisania tutaj
Dobrze i tak że to tylko niewinne polowania bez palenia na stosie :-)
EDIT: Aż sie zainteresowałem tym sprzętem ThinkTank. Jakoś niespecjalnie mi podchodzi plus ta kosmiczna cena po 200 za malutką torbe "Colt". IMO jak już porywać się na burżuazyjne firmy to lowepro tudzież kata jest jednak tańszą opcją.. i chyba z szerszą ofertą. No ale w końcu co kto lubi :)
A tam będziesz się wykosztowywać na lowepro czy katę, to jest oferta specjalnie dla Ciebie
http://www.cyberbiznes.pl/ogloszenia.php3?id=10355
"Śpioch" - jakby określił to pan JK.
szymek2327
17-04-2011, 12:49
Stoisko firmy z wątku było w Łodzi na targach foto video. Produkty wygladaja naprawdę imponujaco (dożywotnia gwarancja). Skupiłem się na walizkach na kółkach. Więc jak ktoś potrzebuje opini to mogę pomóc. Jak ktoś chce kupić na dniach sprzęt to też moge pomóc aby troche zaoszczędzić. Info na priv.