PDA

Zobacz pełną wersję : Prośba o wypełnienie ankiety (studenci - czytelnictwo)

Qiubag
05-04-2011, 18:03
Witajcie!
Potrzebuję zrobić małe badanie czytelnictwa na zajęcia na studiach. Będę bardzo, ale to bardzo wdzięczny jeśli obecni tu studenci poklikają :) Pytań nie jest dużo. Wciąż mam nadzieję, że okaże się, że jednak Polacy czytają... :)
http://www.ankietka.pl/ankieta/57869/dzien-z-zycia-studenta-dzien-z-ksiazka.html

login_87
05-04-2011, 19:02
wypelnione :)

Sapphiron
05-04-2011, 19:42
wypełniona, ale ostatnie pytanie trochę dzikie jest...

SHOX!
05-04-2011, 20:35
Zakładasz, że osoby które nie studiują, już nie czytają?

kZC_
05-04-2011, 20:36
również wypełniłem :)

Qiubag
05-04-2011, 22:29
Zakładasz, że osoby które nie studiują, już nie czytają?

Nie, nie zakładam. Natomiast moim targetem tutaj akurat są studenci, bo zadany temat mam: Dzień z życia studenta :)
Badania czytelnictwa wszystkich grup społecznych w Polsce zostały już przeprowadzone, studentów pewnie też, natomiast takie coś muszę stworzyć na studia (zajęcia: Zachowania organizacyjne)
Dzięki wielkie wypełniającym ;]

wer
05-04-2011, 22:37
Sorry, nie mogłem się powstrzymać:

Wywiad z bacą: - Baco, jak wygląda wasz dzień pracy? - Rano wyprowadzam owce, wyciągam flaszkę i piję... - Baco, ten wywiad będą czytać dzieci. Zamiast flaszka mówcie książka. - Dobra. Rano wyprowadzam owce, wyciągam książkę i czytam. W południe przychodzi Jędrek ze swoją książką i razem czytamy jego książkę. Po południu idziemy do księgarni i kupujemy dwie książki, które czytamy do wieczora. A wieczorem idziemy do Franka i tam czytamy jego rękopisy.