Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Gdy słońce nie świeci
Nieudany wypad w Kerry, zrobilem 300km, przywiozłem 5 klatek ;/
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img146.imageshack.us/i/mg3962.jpg/)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img691.imageshack.us/i/mg3961.jpg/)
jacekz40
04-04-2011, 22:51
Czemu nie udany? Czasem 5 może zastąpić 100 innych ;-)
Jedynka bardzo mnie się podoba, ma to "coś" w sobie.
Przeca chmury dały Ci miękkie światło :-) piękne miejsce, może kadrowo nie rewelacyjnie, ale jest pozytywnie w odbiorze :-)
Jedynka świetna .... by była gdyby nie ten fatalny płotek. Nie dało się go jakoś zniknąć?
Jedynka kapitalna,fajnie mgiełka tworzy tło dla pierwszego planu który jeszcze bardziej bym uwydatnił, rozświetlając to co znajduje się po prawej i lewej stronie.
Mimo wszystko i tak podoba się:smile:
Nikonozaur
04-04-2011, 23:54
To tylko Ci życzyć samych takich nieudanych wyjazdów... ;)
Dobre foty, kadrowo dwójka, ale "duchowo" jestem za jedynką.
maniak666
05-04-2011, 00:40
Czytając wstęp, następnie oglądając co zapodałeś można tylko rzec:
-Co Ty (...) wiesz o nieudanych wypadach:mrgreen:
Całkiem dobrze się to ogląda.
Łyknę bardzo fajna jedynkę :).
Klimacik posiada niezgorszy :).
Bartekkw
05-04-2011, 16:20
Dla mnie 1-ka, ale wykroiłbym z tego kwadrat
Nieudany wypad w Kerry....
Ta, jasne ;) no ale skoro tak mówisz :D
1 dla mnie bardzo fajna
avenarius
05-04-2011, 17:00
No więc ja bym wsiadł samochód i zrobił 300 km, gdybym miał trafić na miejsce, z którego się robi takie "nieudane" zdjęcia.
No dzieki panowie , ale wiecioe ja jestem przyzwyczajony w Irlandii, że jak jade na wypadzik, to przywoże tak conajmniej 5-10 dobrych zdjec, reszta idzie na odstrzał, a tutaj zr4obilem 5 i wybralem tylko 2 , no troszke porażka... Ale dzięki za przychylne opinie.
Nikonozaur
05-04-2011, 19:00
[...] a tutaj zrobilem 5 i wybralem tylko 2 , no troszke porażka... Ale dzięki za przychylne opinie.
Rzeczywiście masz powód do żałoby, to zaledwie 40-sto % skuteczność. No, nie wiem czy nie miałbym myśli samobójczych... :mrgreen:
evilseed
05-04-2011, 22:41
Ja kupuję 1 :) Za klimat :)
Ja kiedyś pojechałem z Gdańska do Bytomia. "Przy okazji" chciałem porobić trochę zdjęć. Po dwóch klatkach padła mi bateria... :twisted:
Jedynka świetna. Warunki miałeś kapitalne. Tylko czemu mam wrażenie, że zamiast łazić po terenie dałeś dwa kadry z drogi? :)
martinez
06-04-2011, 00:07
Jedynka świetna. Warunki miałeś kapitalne...:)
Tia, mam podobne odczunia, świetne warunki do wykręcania długich czasów i do zdjęć BW, już to widzę oczyma wyobraźni! Pozazdrościć miejsca...
Tia, mam podobne odczunia, świetne warunki do wykręcania długich czasów i do zdjęć BW, już to widzę oczyma wyobraźni! Pozazdrościć miejsca...
Sraty taty dupa w kraty, to byla jedna minuta gdy na chwile przestało lać, a tak dawało nonstop, filtry mialem i tak zachlapane konkretnie, bo mała bryza ciągle dokuczała nawet przez ta jedna minute. Także nie mówcie mi, że miałem świetne warunki bo nie miałem ;)
Miałeś czy nie miałeś jedynką dałeś czadu. Gratuluję. :-)
Jedyna najlepsza. No i ta woda na kamieniach...
krzysztofz24
06-04-2011, 13:11
Mi sie podoba 1...ma calkiem fajny, ciezki klimat, glownie za sprawa oswietlenia.
"Także nie mówcie mi, że miałem świetne warunki bo nie miałem"
W sensie "również"?
1 mi sie podoba.
podoba mi się klimat tych zdjęć, są nastrojowe, chmurki dają radę :)
Karbulot
06-04-2011, 18:57
Podziwiam Cię Michale, jechać 300 kilometrów w plener fotograficzny. A mnie się nie chce zadu ruszyć jedyne 120 kilosów do Legolandu, którego w życiu nie widziałem a byłyby stamtąd piękne fotki z tilt-shiftem.
Podziwiam Cię Michale, jechać 300 kilometrów w plener fotograficzny. A mnie się nie chce zadu ruszyć jedyne 120 kilosów do Legolandu, którego w życiu nie widziałem a byłyby stamtąd piękne fotki z tilt-shiftem.
Ja to nic, Klarens z Hobbiem potrafią walnąć 1000 km jednego dnia...
Jedyneczka bez płoteczka i klimacik z Hobbiteczka ;)
G.
jurek1906
07-04-2011, 10:34
Nie ma co płakać,zdjęcia mają klimat.Jedynka jest bardzo przyjemna.
no wodzu, ale te dwie z tych 5 ciu sa super
ostrytux
07-04-2011, 19:46
Ja tam lubię taki klimat i pogodę na fotografiach, obie mi się podobają - nie są to landryny ale mają to coś!