PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W kupie razniej

pszetak
03-04-2011, 14:19
Witam.Tym razem rokokoko.Zapraszam.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img96.imageshack.us/img96/2366/dsc0326ma.jpg)

Dzięki.

Duder
03-04-2011, 15:00
Chyba mam coś z monitorem, bo nie widzę kupy. :-) Czy "rokokoko" należy odczytywać jako skaliste(rock-skała) jajka(koko-kura)? :-) A tak w ogóle to nastrojowo jest tylko nie wiem czy te duże kamienie są potrzebne. Gdyby tak ciachnąć nad nimi?

judith_manson
03-04-2011, 15:14
duder, rozkladasz na lopatki kokoko :D !!

zdjecie fajne, chociaz ja to widze w poziomie bardziej

Karbulot
03-04-2011, 18:00
Chyba chodzi o te pionowe patyki w oddali :) .
Zgaduję, że to są wiatraki.

ART69
03-04-2011, 18:30
Bardzo dobrze skomponowałeś kadr i do tego świetna obróbka :-)(ale mogłeś przyciemnić odbicie w wodzie ;-)) szkoda, że te największe kamory nie leżą na tym pofałdowanym piasku :-)

swider
03-04-2011, 18:35
Chyba mam coś z monitorem, bo nie widzę kupy. :-) Czy "rokokoko" należy odczytywać jako skaliste(rock-skała) jajka(koko-kura)? :-)
Może koledze chodziło o nurt stylistyczny? Tylko jedno „ko” za dużo… się wpisało. :D

Martix
03-04-2011, 18:48
Ładna, czysta, dobrze skomponowana fota.

PABLOOK
03-04-2011, 19:01
Mi się bardzo widzi taki pionik.
Fajnie w kadrze zarówno pod względem kompozycji, kolorostyki, jak i światełka.
Właśnie to delikatne światełko miziające pierwszoplanowe kamyki :).
A i niebo całkiem ciekawe się tu jawi. Mi się bardzo podoba :).

Hoobie
03-04-2011, 19:37
Tak... bardzo dobra odslona, w ktora wpatruje sie juz dobra chwile... ;)

pszetak
03-04-2011, 21:10
Bardzo dobrze skomponowałeś kadr i do tego świetna obróbka :-)(ale mogłeś przyciemnić odbicie w wodzie ;-)) szkoda, że te największe kamory nie leżą na tym pofałdowanym piasku :-)

Czasem podrzuce jakiś kamyczek,lub patyczek(lub odrzucę)ale te jednak za wielkie były.Gdyby leżały gdzieś dalej faktycznie byłoby również fajnie(:-))-przestrzennie,ale i typowo bardziej.A tak troszkę inaczej jest myślę.Co do odbicia mam podobne odczucia-kombinowałem z tym trochę,ale zaczeły mi kwiatki różne wychodzić więc zostawiłem.Dzięki za opinie ART69

Może koledze chodziło o nurt stylistyczny? Tylko jedno „ko” za dużo… się wpisało. :D

No tak chodziło o tz"na bogato" jak na mnie oczywiście.I nie za dużo "ko"tylko teks z klasyki polskiej komedii.

Mi się bardzo widzi taki pionik.
Fajnie w kadrze zarówno pod względem kompozycji, kolorostyki, jak i światełka.
Właśnie to delikatne światełko miziające pierwszoplanowe kamyki :).

A i niebo całkiem ciekawe się tu jawi. Mi się bardzo podoba :).

Dzięki PABLOOK,fajnie że lubisz to:-).Właśnie to jest frajda-z natłoku głazów,piachu wody glonów itp dookoła,wyizolować coś bardziej subtelnego,delikatniejszego.

Dziękuję wszystkim za opinie

Nikonozaur
03-04-2011, 21:24
Ładnie jest, zastanawiam się jedynie skąd ten blask na wodzie skoro niebo gada co innego... ;)

pszetak
03-04-2011, 23:04
Ładnie jest, zastanawiam się jedynie skąd ten blask na wodzie skoro niebo gada co innego... ;)

Na niebie jest 0.9,ale swoją drogą był też taki jasny refleks tam.No nie wiem...w każdym razie dzieki i Tobie Nikuś:-).