Zobacz pełną wersję : Euro 2012 - bilety zamówione?
Informacyjnie bo ja prawie zapomniałem :) jeszcze tylko dziś i jutro można zamawiać bilety na Euro 2012 - pózniej losowanie i do zobaczenia na stadionie :)
Rafał_Sz
30-03-2011, 11:28
Nie. Wolę przed telewizorem. :)
Nawet przed telewizorem szkoda czasu na te nasze pseudo orły ...
Na szczęście nasze "orły" nie wyjdą pewnie z grupy i oszczędzą nam męczarni ;)
Rafał_Sz
30-03-2011, 11:47
To nasi grają? :)
ale zapewne o naszych "kibicach" będzie głośno:), bo zapewne znowu ich ktoś sprowokuje jak na Litwie..........
a kto mówi o naszych ? półfinał i ćwierćfinał w wawie :)
Wy się o bilety martwicie a to będzie jeden wielki skandal i pośmiewisko....
A jako gospodarze nie przysługuje nam wyjście z grupy?
Nie przysluguje nam udzial bez kwalifikacji :D
Sendilkelm
30-03-2011, 12:22
Informacyjnie bo ja prawie zapomniałem :) jeszcze tylko dziś i jutro można zamawiać bilety na Euro 2012 - pózniej losowanie i do zobaczenia na stadionie :)
I znów 9 postów o niczym ;/ Masakra się robi z tego forum.
Ja zamówiłem, ale też zwlekałem do wczoraj. Szkoda tylko, że nie ma jeszcze drużyn, bo np. poszedłbym w Warszawie na grupowe jakby grała Hiszpania albo coś, a tak w ciemno kupować trzeba pojedyncze bilety.
Nie przysluguje nam udzial bez kwalifikacji :D
<ekonet mode>
Zapomniałeś o jednym przecinku, którego brak w tym wypadku kompletnie zmienia sens zdania ;)
Nie, przysluguje nam udzial bez kwalifikacji :D
Costi wiem, z pospiechu, a juz nie mialem za bardzo czasu edytowac.
gregzorba
30-03-2011, 14:24
no ja zamówiłem 2 bilety. W sumie tysiak pójdzie jak mnie wylosują :)
joker333
30-03-2011, 14:38
czy wybranie biletow na wieksza ilosc spotkan zwieksza szanse w losowaniu ?
i jak jest z tym losuja zamowienie czy bilety ile max mozna?
mam nadzieję, że losują mecze nie zamawiających... ale, w sumie z jedną nerką da się żyć:)
joker333
30-03-2011, 15:29
właśnie bo zamówiłem na 5 meczow nie wiem czy zwieksza to szanse w kazdym razie na pewno na wszystkie nie kupie maks na 2 tylko nie wiem jak to jest właśnie zbytnio
Ja osobiście nie rozumiem systemu. I tak koniki sprzedawć będą. A co do całości imprezy szkoda pieniędzy na onanistyczne oglądanie sportu. Lepiej by tą sare wydali na małe orliki. Argumentom, że niby drogi budują odpowiadam, że nie interesują mnie te drogi po do najbliższej mam 180 kilometrów.